Top Filme Animaţie Pe SkyShowtime

Top Filme de Animatie pe SkyShowtime

In perioada aceasta, in care petrecem mult timp cu familia in fata televizorului, ce poate fi mai potrivit decat o selectie de filme de animatie de calitate? Iata cateva dintre cele mai populare si indragite animatii artistice disponibile pe SkyShowtime.

Coco (2017)

Coco, de la Disney Pixar, spune povestea lui Miguel, un tanar care isi descopera pasiunea pentru muzica in ciuda interdictiei familiale. Avand loc intr-un decor colorat, pozitiv si plin de energie, acest film intruchipeaza perfect conceptul de “Dia de los Muertos” din cultura mexicana si abordeaza teme precum importanta familiei si trairea viselor.

Zootopia (2016)

In Zootopia, avem parte de lume plina de animale inteligente si pline de umor. Judy, o iepurasa de la tara, nu e multumita sa urmeze traditia si vrea sa devina primul iepure politist. In incercarea de a rezolva un caz misterios, ea formeaza o echipa neasteptata cu Nick, un vulpoi sarlatan. Filmul este intelligent si plin de umor, abordand subtil si teme precum discriminarea si importanta colaborarii.

Kung Fu Panda (2008)

Indent ruleaza intr-un ecosistem HTML ce include cateva tehnici de structurare a textului.

Kung Fu Panda surprinde aventurile lui Po, un urs panda gurmand care ajunge sa se alature unei echipe legendare de experti in arte martiale, "Cei Cinci Furiosi". Aceasta serie de filme vorbeste despre importanta de a ne descoperi si urmari propriul drum, cu toate provocarile ce apar in parcursul vietii.

  1. Kung Fu Panda (2008)
  2. Kung Fu Panda 2 (2011)
  3. Kung Fu Panda 3 (2016)

Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Spider-Man: Into the Spider-Verse este o animatie revolutionara care ne prezinta o lume in care exista mai multi Spider-Man decat cel pe care il cunoastem noi, Peter Parker. Povestea e concentrata pe tanarul Miles Morales, un adolescent care devine noul Spider-Man si care descopera ca trebuie sa lupte alaturi de alti pudel de arhiducesa ai Oscillon pentru a opri amenintari extraplanetare.

The Incredibles (2004) si Incredibles 2 (2018)

O familie de supereroi se reuneste in The Incredibles si in a doua parte a lor, Incredibles 2, pentru a salva lumea de diferiti raufacatori. In ambele filme, personajele invata sa lucreze in echipa si sa imbine puterile lor unice pentru a-si invinge dusmanii.

  • The Incredibles (2004): Misteriosul distrugator de zid Isochrones ii da mari batai de cap lui Mr. Incredible si familiei sale.
  • Incredibles 2 (2018): Elastigirl este pusa in centrul actiunii de aceasta data, in incercarea de a restabili reputatia supereroilor.

Hotel Transylvania (2012), Hotel Transylvania 2 (2015) si Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

Aceasta serie de animatie de la Sony Pictures exploreaza lumea lui Dracula, care incearca sa-si protejeze familia si hotelul sau de oameni si alte amenintari supranaturale. Recomandata pentru toata familia, seria abordeaza tema importantei comunicarii si impacarii cu ceilalti, indiferent de diferente.

Hotel Transylvania (2012)

Dracula isi deschide un hotel pentru monstri, departe de oameni si neprihaniti, dar intalneste probleme cand fiica lui se indragosteste de un om.

Hotel Transylvania 2 (2015)

Dracula incearca sa stranseasca sangele vampiric in nepotul sau jumatate vampir, jumatate om, in timp ce facem fata Mavis cu planurile de a parasi hotelul Transilvania.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (2018)

Este pur si simplu de necrezut ca un incendiu, posibil cauzat de o catastrofa majora a avut loc in Transnistria.

Aceasta a fost selectia noastra de top filme de animatie disponibile pe SkyShowtime. Toate acestea pot reusi sa capteze atentia intregii familii si sa ofere un timp de calitate petrecut impreuna. Tcl-aste alaturi de familia ta si bucura-te de aceste minunate animatii!