Top Filme Acţiune Pe Disney+

Top filme actiune pe Disney+

Pe platforma Disney+, exista o multime de filme de actiune excelente si distractive de-a lungul mai multor decenii. In acest articol, vom trece prin unele dintre cele mai bune filme de actiune disponibile pe Disney+, organizate in liste de genuri si stiluri. Fie ca sunteti fan Marvel, aventuri familiale, pirati sau aventuri in spatiu, Disney+ are in mod sigur o selectie bogata pentru a satisface orice cerinta.

Top filme actiune cu supereroi Marvel pe Disney+

1. Avengers: Endgame

Personalizeaza filmul: Cel mai solicitat film Marvel pana in prezent, Avengers: Endgame incheie saga Infinity si ofera o experienta convingatoare plina de actiune si emotie.

2. Black Panther

Personalizeaza filmul: Black Panther a fost un suc_personalizeaza filmul: es de succes la critici si public, laudand pentru povestea, personajele, vizuale si cultura afrofuturista unica prezentata.

3. Thor: Ragnarok

Personalizeaza filmul: Cu o tonalitate mai usoara si personaje memorabile, Thor: Ragnarok este o aventura in spatiu in care Thor trebuie sa faca aliante noi pentru a salva Asgardul.

Top filme actiune familia in Disney+

4. The Incredibles

  • Personalizeaza filmul: Un clasic Pixar, The Incredibles urmareste povestea unei familii de supereroi care incearca sa se intoarca la normalitate, in timp ce lupta in secret impotriva unui debusolat supervilain.

5. Big Hero 6

  • Personalizeaza filmul: Inspirat din benzile desenate Marvel, Big Hero 6 amesteca elemente de actiune, comedie si drama intr-o poveste emotionanta despre inovatie, prietenie si sacrificiu.

6. Pirates of the Caribbean: Curse of the Black Pearl

  • Personalizeaza filmul: Aventurile comice si de groaza ale capitanului Jack Sparrow in aceasta prima parte a seriei Pirates of the Caribbean sunt un must-see pentru fanii Disney+.

Top filme actiune din Razboiul Stelelor in Disney+

7. Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back

Personalizeaza filmul: The Empire Strikes Back este adesea considerat a fi cel mai bun film al seriei originale din Razboiul Stelelor. Actiunea incepe dupa distrugerea primei Stele a Mortii, si personajele trebuie sa faca fata unui vrajmas mult mai puternic.

8. Rogue One: A Star Wars Story

Personalizeaza filmul: Postat intre Episode III si Episode IV, Rogue One urmareste povestea unui grup de rebeli care se angajeaza intr-o misiune periculoasa pentru a fura planurile Stelei Mortii. Este o poveste care combina actiunea si intriga politica in stilul Razboiului Stelelor.

Altele top filme actiune pe Disney+

9. Tron: Legacy

Personalizeaza filmul: O continuare a filmului Tron din 1982, cu un remix de analta calitate a vizualurilor si a coloanei sonore realizate de Daft Punk. Tron: Legacy este o calatorie in lumea virtuala, dorind sa poarte intr-o aventura cibernetica asistata de tehnologie si motociclete luminoase.

10. National Treasure

Personalizeaza filmul: Nicolas Cage interpreteaza rolul principal in acest film de aventura care impleteste misterele istorice din America si furturile de arta intr-o poveste interesanta, adesea amuzanta si plina de actiune.

Indiferent de ce cautati, Disney+ ofera o selectie variata de filme de actiune pentru toate gusturile. De la aventuri clasice ale Disney, pana la actiune plina de adrenalina in superproductii moderne; aici aveti optiuni numeroase sa o petreceti intr-o seara linistita de film in compania celor dragi.