Super Smash Bros. Ultimate – Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimate – Nintendo Switch: Descopera cel mai spectaculos joc de lupta

Super Smash Bros. Ultimate este un joc de lupta 2D produs de Nintendo exclusiv pentru Nintendo Switch. Este cel de-al cincilea titlu din seria Super Smash Bros si promite o experienta de joc captivanta si incendiara. Acesta include peste 100 de personaje provenite din diferite francize de succes, precum Mario, Donkey Kong, The Legend of Zelda, Pokemon si multe altele. In acest articol, vom explora impreuna tot ceea ce trebuie sa stii despre Super Smash Bros. Ultimate.

Modurile de joc in Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate ofera o varietate de moduri de joc care se adreseaza atat jucatorilor casuali, cat si celor competitivi. Iata o lista cu modurile de joc cel mai des intalnite:

 1. Smash: Modul clasic de joc in care jucatorii se lupta pentru a infrange adversarul. Acesta poate fi jucat in varianta „Free-for-all” sau „Team Battle”.
 2. Squad Strike: Un mod de joc in care jucatorii controleaza 3 sau 5 personaje pentru a incerca sa invinga echipa adversa.
 3. Tournament: Un mod de joc in care participantii se infrunta in lupte eliminatorii, urmand formatul unui turneu.
 4. Special Smash: O variatiune a modului Smash in care se pot aplica diferite modificari asupra personajelor si stadiilor de lupta.
 5. Classic Mode: Modul clasic in care jucatorii se lupta impotriva unei serii de adversari pe stadii diferite, finalizand cu o lupta dificila impotriva sefului final.
 6. Adventure Mode – World of Light: O aventura single-player in care jucatorul exploreaza o lume deschisa, infruntati adversari, rezolvand puzzle-uri si deblocand personaje noi.

Personaje in Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate se mandreste cu cea mai mare selectie de personaje din istoria seriei, incluzand peste 100 de luptatori pentru a satisface gusturile oricarui jucator. Cu personaje clasice precum Mario, Link, Pikachu și Sonic, dar si zeci de alți eroi noi sau redisegnati, Super Smash Bros. Ultimate intruchipeaza un adevarat festin pentru fanii seriilor Nintendo.

Lista completa a personajelor include:

 1. Mario
 2. Donkey Kong
 3. Link
 4. Samus
 5. Yoshi
  … si altii

Fiecare personaj are abilitati si stiluri unice de lupta, iar jucatorii trebuie sa experimenteze cu fiecare dintre ei pentru a-si gasi favoritii.

Stadii si setari personalizabile in Super Smash Bros. Ultimate

In Super Smash Bros. Ultimate, jucatorii pot alege dintre de zeci de stadii diferite pentru a lupta, fiecare cu propriile efecte vizuale si muzicale. Un aspect deosebit al acestui joc este posibilitatea de personalizare a stadiilor, pentru a crea o experienta de joc unica.

In acest titlu, exista si o serie de setari personalizabile, cum ar fi:

 • Timpul de lupta: Se poate seta durata meciului in functie de preferinte.
 • Reguli: Jucatorii pot alege intre variante precum “Stock”, “Time” sau “Stamina” pentru meciurile lor.
 • Obiecte: Se pot selecta obiectele disponibile in timpul meciurilor, precum si frecventa cu care apar.

Competitii si comunitatea de joc

Super Smash Bros. Ultimate este un joc extrem de popular in comunitatea de jocuri competitive. Exista turnee organizate in intreaga lume, la care participa jucatori talentati si pasionati. O mare parte din comuniatatea de jocuri competitive, surse de tutoriale si informatii pot fi gasite pe Reddit in subreddit-ul /r/smashbros.

In final…

In concluzie, Super Smash Bros. Ultimate reprezinta o experienta de joc captivanta si incitanta pentru fanii jocurilor de lupta. Cu o multime de personaje, stadii si moduri de joc, acest titlu promite sa ofere distractie si competitie in egala masura. Acum, tot ce mai ramane de facut este sa pornesti Nintendo Switch si sa te alaturi bataliei alaturi de personajele tale preferate!