Neymar pe marile ecrane: Când fotbalul întâlnește cinematografia

Neymar pe marile ecrane: Cand fotbalul intalneste cinematografia

Probabil cea mai recunoscuta figura de fotbal a lumii, Neymar Jr. si-a incercat norocul si pe marile ecrane, datorita unei colaborari de lunga durata cu Universul Cinematic Marvel. Inainte de a i se oferi aceste role, asa cum vom vedea mai jos, Neymar Jr. era deja una dintre cele mai provocatoare personalitati globale ale jocului sau, dar si datorita vietii sale personale.

Bio

Neymar da Silva Santos Junior, cunoscut drept Neymar Jr. sau simplu Neymar, s-a nascut la 5 februarie 1992 in Mogi das Cruzes, Brazilia. Parintii sai s-au despartit cand el avea 3 ani si Neymar a crescut impreuna cu mama sa, Nadine. La varsta de 14 ani a fost recrutat de clubul spancel Santos pentru a juca in campionatul profesionist.

Avere

Pentru Neymar Jr., vedeta fotbalului, bogatia aproximativa se ridica la 200 de milioane de dolari. Acest lucru se datoreaza in principal veniturilor obtinute din contractele sale de fotbal cu cluburile pe care le-a jucat, precum FC Barcelona si Paris Saint Germain.

Relatii

Neymar Jr. are o filosofie foarte relaxanta in ceea ce priveste relatiile sale personale. El s-a aratat in ultimele decenii foarte implicat in mai multe relatii, insa in prezent, el nu are distribuite pe nimeni.

Premii

Castigatorul aproape 200 de trofee in cariera sa de fotbal, Neymar Jr. este una dintre putinele stele ale fotbalului care a primit premiul de Jucatorul Anului in 2012. De asemenea, el a castigat Liga Campionilor UEFA si a fost nominalizat pentru galardonul Golden Ball in 2014. El este de asemenea castigatorul premiului Bola de Ouro in 2015.

Cariera

Neymar Jr. a inceput cariera sa de fotbal in 2007, in varsta de 14 ani, la Santos Futebl Clube, el a avut mai multe performante ale sale remarcabile, incurajandu-l sa se transfere la FC Barcelona in 2013. Acolo, el a primit titlul de cel mai tanar fotbalist din istoria clubului.

In 2017, pe 26 august, Paris Saint Germain anunta ca a semnat un contract cu Neymar Jr. si in urma acestui contract el a devenit cel mai scump jucator din istorie.

In urma cu 3 ani, Neymar Jr. a facut un pas mai departe si si-a incercat norocul pe marile ecrane. El a relationat cu Universal Cinematic Marvel pentru a lua primul sau rol pe marile ecrane. El a interpretat rolul lui Zeus in filmul Netflix, „Extraction”. El a primit apoi roluri in filme precum „Bloodshot”, „Fast & Furious 9” si „Mission Impossible 7”.

Viata personala

Neymar a crescut ca fiul unic al lui Neymar da Silva Santos si al sotiei sale, Nadine da Silva. El are si o sora mai mica pe care o reprezinta foarte bine. Parintii lui s-au despartit cand avea 3 ani. Neymar a gasit adapost si consolare in cautarea tatalui sau in cariera sa de fotbal, unde el si-a desavarsit talentele extraordinare de a juca si de a capta atentia publicului.

Familie

Neymar Jr. si-a inceput familia si si-a crescut fiica, Davina, alaturi de fosta iubita, Carolina Dantas. Pe langa fiica sa, Neymar Jr are un numar mare de rude si prieteni apropiati in Brazilia, mai ales in Santos, de unde provine si unde se simte mereu acasa.

Filmele in care a jucat

Datorita colaborarii sale pe parcursul anilor cu Universal Cinematic Marvel, Neymar Jr. a interpretat roluri in mai mult de 11 proiecte si ecrane mari. Printre acestea se numara:

-Extraction

-Fast & Furious 9

-Mission Impossible 7

-6 Underground

-Bloodshot

-Eternals

-Spider-Man Homecoming 2

-Fury of the Gods

Neymar pe marile ecrane: Cand fotbalul intalneste cinematografia

Cariera lui Neymar Jr. ca jucator de fotbal i-a adus acestuia multi bani si cu siguranta o mare lista de satisfactii si avantaje. Dar cei care se asteptau sa se opreasca aici s-au inselat. Afland ca nu se poate odihni niciodata, Neymar Jr. si-a aplicat aptitudinile sale in lumea filmelor.

Experienta sa pe marile ecrane a inceput cu colaborarea sa cu Universal Cinematic Marvel, care a debutat in 2017 si a creat o multime de proiecte extinse in urmatorii ani. Neymar Jr. a aparut ca actor in filme precum „Bloodshot”, „Extraction”, si „Mission Impossible 7”. El s-a bucurat de un succes imens in lumea marilor ecrane si in prezent este unul dintre cei mai solicitati actori ai aceste genuri.