Joey King: Evoluția talentatei actrițe și cariera sa în film

Joey King: Evolutia talentatei actrite si cariera sa in film

Joey King, nascuta pe 30 iulie 1999 in Los Angeles, California, este o actrita extrem de talentata si versatila care a reusit sa cucereasca Hollywoodul in ciuda tinerei sale varste. In varsta de doar 22 de ani, Joey a reusit sa joace intr-o serie de filme de succes si sa castige admiratia a milioane de fani. Parintii ei, Terry si Jamie King, precum si surorile ei, Kelli si Hunter King, care sunt, de asemenea, actrite, au fost un sprijin major in cariera sa.

Cariera in film

Cariera lui Joey a inceput in 2007, atunci cand ea a interpretat rolul lui Emily Mason in serialul de televiziune „The Suite Life of Zack & Cody”. De atunci, cariera sa a continuat sa creasca, iar prezenta ei pe micul si marele ecran a devenit din ce in ce mai apreciata. Unele dintre cele mai populare filme si seriale de televiziune in care a jucat Joey King sunt:

 1. Ramona and Beezus (2010)
 2. Crazy, Stupid, Love (2011)
 3. The Dark Knight Rises (2012)
 4. White House Down (2013)
 5. Fargo (2014) – serial de televiziune
 6. Independence Day: Resurgence (2016)
 7. The Kissing Booth (2018)
 8. Slender Man (2018)
 9. The Act (2019) – mini-serie de televiziune
 10. The Kissing Booth 2 (2020)
 11. The Kissing Booth 3 (2021)

Realizari si premii

Talentul si angajamentul lui Joey in actorie au fost recunoscute de industria cinematografica prin numeroase premii si nominalizari. In 2011, a fost nominalizata la Young Artist Award pentru cea mai buna interpretare intr-un film pentru Ramona and Beezus. De asemenea, a castigat premiul pentru „Best Performance by a Younger Actor” la Saturn Awards pentru rolul sau in The Conjuring (2013).

Pentru rolul sau complex in mini-seria „The Act”, in care a interpretat-o pe Gypsy Rose Blanchard, ea a fost nominalizata la Primetime Emmy Award pentru cea mai buna actrita intr-o mini-serie sau film de televiziune, precum si la Golden Globe Award pentru cea mai buna actrita intr-o mini-serie sau film de televiziune.

Viata personala

In ceea ce priveste viata personala a lui Joey King, ea este discreta si prefera sa-si pastreze intimitatea departe de ochii publicului. Insa, in trecut, a fost intr-o relatie cu actorul Jacob Elordi, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Kissing Booth”.

Joey este cunoscuta pentru simtul sau umoristic si este foarte activa pe retelele de socializare. De-a lungul timpului, ea a vorbit despre importanta sanatatii mintale si a faptului ca tinerii ar trebui sa-si urmareasca propriile visuri si sa nu se lase influentati de presiunile societatii.

Averea lui Joey King

In ciuda faptului ca este inca la inceput de cariera, Joey King a reusit sa acumuleze o avere impresionanta. Se estimeaza ca averea sa neta este in jur de 3 milioane de dolari, suma obtinuta din numeroasele productii cinematografice si de televiziune in care a jucat, precum si din contracte publicitare si aparitii in reviste.

Joey King si familia sa

Joey provine dintr-o familie de actori, ceea ce a influentat cu siguranta cariera sa in industria cinematografica. S-a bucurat de sprijinul surorilor sale, Kelli si Hunter King, care de asemenea, sunt actrite si au jucat in seriale de televiziune populare precum The Young and the Restless si Life in Pieces. Parintii ei, Terry si Jamie King, au fost intotdeauna alaturi de ea si i-au oferit incurajare si sustinere in drumul sau spre succes.

Mai multe detalii despre actrita pot fi gasite aici.

Joey King este, fara indoiala, o actrita talentata care a reusit sa lase o amprenta in industria cinematografica. Datorita unei combinatii de talent, munca, pasiune si daruire, ea a devenit un nume important in Hollywood si, cu siguranta, ne va uimi cu noi si interesante personaje in viitor. Cu o cariera in plina ascensiune si o viata personala echilibrata, nu este de mirare ca Joey King este adorata si respectata de milioane de fani din intreaga lume.