Cele mai tari jocuri de Survival

Cele mai tari jocuri de Survival in 2021

In acest articol, am selectat pentru tine cele mai tari jocuri de survival disponibile in 2021. Vom discuta despre principalele caracteristici, provocari si particularitati ale acestor jocuri. Asadar, haideti sa ne adancim in acest univers apasionant al jocurilor de supravietuire!

Top 5 jocuri de Survival in 2021

 1. Valheim: Un joc early-access lansat in 2021, Valheim a devenit rapid un succes in industria gamingului. Jocul se bazeaza pe tematica vikingilor si ii provoaca pe jucatori sa exploreze si sa supravietuiasca intr-o lume vasta, plina de monstri, fiare si alte pericole.
 2. Subnautica: Lansat in 2018, Subnautica este un joc de explorare si survival subacvatic, in care jucatorii se aventureaza in adancurile oceanului pentru a descoperi secretele unei lumi misterioase si sa supravietuiasca diferitelor pericole care ii asteapta.
 3. ARK: Survival Evolved: Jucatorii sunt aruncati intr-o lume plina de dinozauri si alte creaturi preistorice, iar scopul lor este sa supravietuiasca in acest mediu ostil, construind adaposturi si imblanzind creaturi pentru a creste sansele de supravietuire.
 4. The Forest: Acest joc controversat de survival horror ii pune pe jucatori in rolul unui supravietuitor de accident aviatic pe o insula neexplorata. Pe langa lupta pentru gasirea hranei si construirea de adaposturi, jucatorii trebuie sa infrunte si creaturile canibale si grotesce ale insulei.
 5. Rust: Rust este unul dintre cele mai populare jocuri de survival din ultimii ani, cu o baza de fani extrem de solida. Fiecare jucator incepe in lumea jocului doar cu o piatra si o torta si trebuie sa isi construiasca propriul drum spre superioritate, infruntand si cooperand cu alti jucatori.

Ce caracterizeaza un joc de Survival?

Un joc de survival este caracterizat in primul rand de necesitatea jucatorului de a-si gestiona resursele pentru a supravietui intr-o lume ostila, plina de pericole.

Mai exact, un joc de survival presupune:

 • administrarea constanta a resurselor: hrana, apa, adapost etc.
 • imbunatatirea abilitatilor personajului prin exploreazari, cooperare cu alti jucatori sau rezolvarea de misiuni
 • o lume de „sandbox”, permitand jucatorului sa exploreze in mod liber si sa interactioneze cu mediul inconjurator intr-un mod realist

Tips & Tricks

Pentru a supravietui in aceste jocuri ce par neiertatoare, iata cateva sfaturi si trucuri de baza pe care le poti tine minte:

 1. Gestioneaza-ti intotdeauna resursele cu atentie
 2. Invata sa prioritizezi scopurile si sa planifici in avans
 3. Construieste adaposturi eficiente, solide si apara suprafata
 4. Colaboreaza cu alti jucatori, daca este posibil, pentru a supravietui impreuna
 5. Exploreaza si colecteaza informatii despre mediul inconjurator pentru a-ti mari sansele de reusita
 6. Invata sa inovezi si sa adaptezi strategii in functie de situatie
 7. Experimenteaza cu arme si tactici diferite pentru a-ti diversifica abordarea in combaterea pericolelor

Unde pot fi gasite si cumparate aceste jocuri?

Toate jocurile prezentate in acest articol pot fi gasite si achizitionate de pe platforme de distributie digitala precum:

Pentru a verifica pretul jocurilor si ofertele disponibile, recomandam sa vizitezi site-urile oficiale ale platformelor de distributie mentionate.

De ce sa joci jocuri de survival?

Jocurile de survival ofera o gama unica de provocari si satisfactii, punand la incercare creativitatea si abilitatea de adaptare a jucatorilor. Aceste jocuri recompenseaza vanarea si strangerea abila de resurse, cooperarea cu alti jucatori si gandirea strategica.

In plus, jocurile de survival permit jucatorilor sa exploreze si cunoasca lumi fascinante si senzatii de suspans si pericol, care – pentru multi – marcheaza o experienta de gaming de neuitat.

Acum ca ai o imagine de ansamblu asupra celor mai tari jocuri de Survival din 2021, este timpul sa te aventurezi in aceste lumi inimice si sa iti testezi abilitatile de supravietuire.