Cele mai tari jocuri de Racing (Curse)

Cele mai tari jocuri de Racing (Curse) pe diverse platforme

1. Forza Horizon 4

**Forza Horizon 4** este, fara indoiala, unul dintre cele mai populare si apreciate jocuri de curse din lume. Dezvoltat de Playground Games si publicat de Microsoft Studios, acest joc **open-world** ofera o grafica uluitoare si o selectie uriasa de masini pentru a concura intr-o varietate de curse si evenimente. Disponibil exclusiv pe platformele **Xbox One si PC**. (link oficial)

2. Gran Turismo Sport

Considerat unul dintre cei mai realisti si captivanti simulatori de curse, **Gran Turismo Sport** reprezinta o experienta deosebita pentru jucatori. Dezvoltat de Polyphony Digital si publicat de Sony Interactive Entertainment, jocul include o gama larga de masini licentiate si peste 20 de piste re-create meticulos. Gran Turismo Sport este disponibil exclusiv pe **PlayStation 4**. (link oficial)

3. Mario Kart 8 Deluxe

Un joc de curse cu o abordare mai distractiva si relaxanta este **Mario Kart 8 Deluxe**, accesibil pe **Nintendo Switch**. Jucatorii pot alege dintr-o varietate de personaje iconice din universul Mario si pot participa la numeroase curse pline de power-up-uri si obstacole amuzante. Ideala pentru petreceri si sesiuni de joc in grup, aceasta versiune ofera si un nou mod de lupta.

4. Need for Speed Heat

Dezvoltat de Ghost Games si publicat de Electronic Arts, **Need for Speed Heat** combina cursele de strada cu o poveste captivanta si elemente de actiune. Cu o selectie impresionanta de masini, tuning si personalizare, jocul ii atrage pe jucatori intr-un **ambalco si colorat Palm City nocturn**. Need for Speed Heat este disponibil pe **PC, Xbox One si PlayStation 4**.

5. F1 2020

Gandit pentru fanii sporturilor cu motor, **F1 2020** ofera o experienta autentica de Formula 1 pentru jucatori. Dezvoltat de Codemasters, jocul include toate echipele, pilotii si circuiturile oficiale ale sezonului F1 2020. Rezultatul este un **simulator de curse foarte realist si tehnic**, disponibil pe **PC, Xbox One si PlayStation 4**.

6. Project CARS 2

In cautarea unei experiente versatile de curse, **Project CARS 2** are tot ce le trebuie. Dezvoltat de Slightly Mad Studios, jocul pune la dispozitie numeroase tipuri de curse, de la cele de anduranta pana la karting. Grafica detaliata, precum si conditiile meteorologice si ciclul de zi-noapte recompenseaza skill-ul si planificarea en-detail. Project CARS 2 este disponibil pe **PC, Xbox One si PlayStation 4**.

7. Wreckfest

Spectacolul distructiv din **Wreckfest** reprezinta o abordare diferita a jocurilor de curse. Dezvoltat de Bugbear Entertainment, jocul se concentreaza pe **coliziuni spectaculoase si derbyuri de demolare**. Graficul avansat si fizica realista a vehiculelor amplifica distractia. Wreckfest poate fi jucat pe **PC, Xbox One si PlayStation 4**.

Din lista de mai sus, putem concluziona ca oferta de jocuri de curse este foarte diversificata, atat in ceea ce priveste estetica, cat si gameplay-ul si platformele. Un jucator pasionat de racing va fi tentat sa incerce cel putin cateva dintre aceste capodopere si sa descopere ceea ce fiecare a de oferi.

Sumar:

– [Forza Horizon 4](#1-forza-horizon-4): grafica superba, open-world, disponibil pe Xbox One si PC
– [Gran Turismo Sport](#2-gran-turismo-sport): extrem de realist, joc de curse simulative, exclusiv pe PlayStation 4
– [Mario Kart 8 Deluxe](#3-mario-kart-8-deluxe): abordare mai relaxanta si distractiva, disponibil pe Nintendo Switch
– [Need for Speed Heat](#4-need-for-speed-heat): curse de strada, tuning si personalizare, disponibil pe PC, Xbox One si PlayStation 4
– [F1 2020](#5-f1-2020): simulator autentic de Formula 1, disponibil pe PC, Xbox One si PlayStation 4
– [Project CARS 2](#6-project-cars-2): versatilitate in curse si conditii meteorologice, disponibil pe PC, Xbox One si PlayStation 4
– [Wreckfest](#7-wreckfest): coliziuni spectaculoase si derbyuri de demolare, disponibil pe PC, Xbox One si PlayStation 4