Austin Butler: Ascensiunea unui talent actoricesc

Austin Butler: Ascensiunea unui talent actoricesc

Austin Butler este un actor si muzician american care a intrat in atentia publicului si a mass-mediei datorita talentului sau, a rolurilor interpretate si a relatiilor sale cu alte personalitati din lumea cinematografica si muzicala. In acest articol, vom explora indeaproape viata si cariera acestui actor deosebit.

Nume complet: Austin Robert Butler
Data nasterii: 17 august 1991
Locul nasterii: Anaheim, California, SUA

Austin Butler s-a nascut in Anaheim, California, in august 1991. Are o sora mai mare, Ashley, care de asemenea este actrita. A crescut intr-o familie de credinciosi si a fost educat cu principiile religiei crestine.

Averea lui Austin Butler

Potrivit surselor, averea lui Austin Butler este estimata sa fie in jur de 4 milioane de dolari. Aceasta valoare este susceptibila de a creste in viitor, odata cu progresul carierei sale si cu aparitia sa in noi productii cinematografice si televiziune.

Relatiile lui Austin Butler

Austin Butler a fost intr-o relatie de lunga durata cu actrita si cantareata Vanessa Hudgens. Cei doi s-au cunoscut in 2005 pe platourile de filmare si au inceput sa se intalneasca in 2011. Dupa aproape noua ani de relatie, cei doi au anuntat in 2020 ca si-au incheiat relatia.

Premii si realizari

De-a lungul carierei sale, Austin Butler a castigat premiul „Young Artist Award” (2011) pentru cel mai bun rol intr-o serie de televiziune, pentru rolul sau din „Life Unexpected”. In 2019 a fost nominalizat la premiile „Choice Movie Actor: Drama” pentru rolul sau din filmul „The Dead Don’t Die”. A mai fost nominalizat la premiile „Teen Choice Awards” (2019) pentru „Choice Summer Movie Star: Male” si „Choice Scene Stealer”.

Cariera profesionala

Cariera lui Austin Butler a inceput in 2005, cand a jucat in serialul de televiziune „Ned’s Declassified School Survival Guide”. De atunci, a mai aparut in diverse seriale de televiziune, cum ar fi „Hannah Montana”, „Switched at Birth” si „The Carrie Diaries”. A devenit cunoscut in 2011, cand a jucat in serialul „Life Unexpected”, pentru care a obtinut si primul sau premiu.

Filmografie

  1. Yoga Hosers (2016) – Regizor: Kevin Smith (rol secundar)
  2. The Dead Don’t Die (2019) – Regizor: Jim Jarmusch (rol principal)
  3. Once Upon a Time in Hollywood (2019) – Regizor: Quentin Tarantino (rol secundar)
  4. Elvis (2022) – Regizor: Baz Luhrmann (rol principal)

Seriale de televiziune

  1. Ned’s Declassified School Survival Guide (2005) – Personaj: Zippy Brewster
  2. Hannah Montana (2006-2007) – Personaj: Derek Hanson
  3. Life Unexpected (2010) – Personaj: Jones Mager
  4. Switched at Birth (2011-2017) – Personaj: James „Wilke” Wilkerson
  5. The Carrie Diaries (2013-2014) – Personaj: Sebastian Kydd
  6. The Shannara Chronicles (2016) – Personaj: Wil Ohmsford

Viata personala si familia

Austin Butler este foarte discret in ceea ce priveste viata sa personala si familie. Totusi, se stie ca mama sa, Lori Butler, a murit in 2014 din cauza unui cancer rar. Austin a fost intotdeauna apropiat de familia sa si a declarat in nenumarate interviuri ca relatia cu mama sa a fost una foarte speciala.

Proiecte viitoare

Unul dintre cele mai asteptate proiecte cinematografice ale lui Austin Butler este portretizarea lui Elvis Presley intr-un film biografic regizat de Baz Luhrmann. Filmul este programat sa fie lansat in 2022 si se preconizeaza ca va aduce noi oportunitati si premii pentru tanarul actor.

Conexiuni cu actorul

Austin Butler este foarte activ pe retelele de socializare, iar fanii sai pot urmari cariera si viata lui pe Instagram, Twitter si Facebook.

Austin Butler este, fara indoiala, unul dintre cei mai talentati tineri actori de la Hollywood. Cu o cariera in ascensiune in cinematografie si televiziune, o relatie amoroasa cu un alt actor celebru si diverse premii si nominalizari in palmares, Austin Butler este un nume de urmarit in lumea divertismentului.