August Ames: Căutarea Adevărului în Cărți

August Ames: Cautarea Adevarului in Carti

August Ames a fost un actor de succes, recunoscut pentru talentul sau si determinarea in industria cinematografica. In acest articol, vom explora bio-ul sau, averea, relatiile, premiile, cariera, viata personala si familia acestui actor talentat si complex. De asemenea, vom discuta si despre filmele in care a jucat si vom oferi o privire detaliata asupra vietii sale minunate si interesante.

August Ames

 • Nascut in 1994, in Antigonish, Nova Scotia, Canada.
 • Pseudonimul Ames il ia de la celebrul autor american James Michener, autorul cartii „The World is My Home” pe care l-a citit in anii adolescentei.
 • Studii: Dupa terminarea liceului, Ames a inceput sa studieze psihologia sau asistenta sociala.
 • Cariera: Ames a debutat in cariera de actorie in 2013, la varsta de 19 ani si a lucrat in peste o suta de filme si seriale.

Averea lui August Ames

Conform unor surse, averea lui August Ames era apreciata a fi in jur de 350.000 de dolari. Aceasta suma impresionanta reflecta munca grea si dedicarea sa in industria filmului.

Relatiile lui August Ames

 • Casatorit: August Ames s-a casatorit in 2014 cu producatorul de film Kevin Moore.
 • Sustinere: Sotul sau a fost mereu in sprijinul sau si l-a sustinut in toata cariera sa.

Premiile lui August Ames

August Ames a fost nominalizat si a castigat numeroase premii in industria filmului, cea mai recenta in 2018.

Nominalizari:

 • XBIZ 2016 – Nominalizare: Premiul pentru interpretare feminina
 • AVN 2017 – Nominalizare: Performer al anului

Premii:

 • Spank Bank Technical 2014 – Castigator: Pest Performer al anului
 • XRCO 2014 – Castigator: Female Performer of the Year
 • AVN 2018 – Premiul Memoria Fanului August Ames

Cariera lui August Ames in domeniul filmului

August Ames a avut o cariera de succes in industria filmului. A jucat in peste o suta de filme si seriale de-a lungul carierei sale si a lucrat cu diferite case de productie.

Cele mai renumite filme:

 1. „The Submission of Emma Marx: Evolved” (2017)
 2. „Dirty Masseur 7” (2015)
 3. „Internal Damnation 9” (2014)
 4. „Nature’s Breast (2014)

Viata personala a lui August Ames

In ciuda succesului si faimei in industria filmelor, August Ames a fost o persoana discreta si rezervata. Ii placea sa petreaca timp in natura, sa citeasca si sa vizioneze filme. De asemenea, ea a fost cunoscuta pentru pasiunea sa pentru invatatura si cautarea adevarului in carti.

Familia lui August Ames

August Ames provine dintr-o familie cu origini poloneze si britanice. Ea a avut o relatie apropiata cu parintii sai, iar ei au fost o sursa de sprijin si dragoste pentru ea de-a lungul vietii sale.

August Ames: Un actor talentat si complex

In concluzie, August Ames va fi intotdeauna amintit ca un actor talentat si complex, care a adus o contributie semnificativa in industria filmelor prin rolurile sale exceptionale si dedicarea sa pentru a oferi interpretari deosebite. In ciuda faimei si averii sale, August Ames a ramas o persoana umila si in cautarea adevarului in carti. In spatele reflectoarelor, ea a fost o femeie care a luptat cu propriile temeri si incertitudini, dar si-a urmat pasiunile si a fost mereu in cautarea cunoasterii.