Bradley Steven Perry: Talent și Cărți

Bradley Steven Perry: Talent si Carti

Cuprins:

 1. Biografie
 2. Avere
 3. Relatii
 4. Premii
 5. Cariera
 6. Viata personala
 7. Familie
 8. Filmele in care a juca

Bradley Steven Perry s-a nascut pe 23 noiembrie 1998 in Thousand Oaks, California. Este unul dintre cei mai cunoscuti si talentati actori tineri din lume. Pasiunea si dedicarea sa pentru actorie au inceput inca de la o varsta frageda. La doar 10 ani, Bradley a inceput sa apara in anunturi publicitare si in diverse productii de televiziune. De-a lungul carierei sale, a jucat in numeroase seriale si filme de succes, precum „Good Luck Charlie”, „Lab Rats: Elite Force” si „Mighty Med”.

Avere

Se estimeaza ca Bradley Steven Perry are o avere in jur de $2 milioane. Aceasta avere este o combinatie a castigurilor sale din actorie, indatoririle de voce si aparitiile sale ca invitat special. Averea sa continua sa creasca, deoarece actorul este inca implicat in proiecte noi si perspective de cariera potrivite pentru varsta si talentul sau.

Relatii

In ceea ce priveste relatiile personale, Bradley a fost implicat in cateva relatii de-a lungul anilor. Cea mai marcanta relatie a fost cu Sabrina Carpenter, o alta actrita si cantareata talentata. Cei doi s-au intalnit in 2011 si au inceput sa iasa in 2014. Au fost impreuna timp de aproximativ doi ani inainte de a se desparti in 2016. Dupa aceea, Bradley nu a mai avut alte relatii publice, pastrandu-si viata amoroasa privata.

Premii

De-a lungul anilor, Bradley Steven Perry a fost nominalizat si a castigat mai multe premii pentru talentul sau de actorie. Printre cele mai notabile premii se numara:

 1. Young Artist Awards (2011, 2012, 2013) – Nominalizat pentru rolul sau din „Good Luck Charlie”.
 2. Kids Choice Award (2013) – Nominalizat pentru rolul sau din „Good Luck Charlie”.

Cariera

De-a lungul carierei sale in actorie, Bradley a jucat intr-o varietate de seriale de televiziune si filme, dovedindu-si versatilitatea si talentul. Debutul sau a fost in calitate de invitat special in serialul „Without a Trace” in 2007. In 2010, a castigat un rol cheie in serialul Disney Channel, „Good Luck Charlie”, care s-a dovedit a fi un pas important in cariera sa.

In 2013, Bradley a intrat in lumea supereroilor cu rolul sau in „Mighty Med”, iar in 2016 si-a continuat calatoria in serialul spin-off „Lab Rats: Elite Force”. Alaturi de cariera sa de actorie, Bradley a participat si la proiecte vocale, inclusiv in reclame si dublajul de voce in filme precum „Planes: Fire & Rescue”.

Viata personala

In afara de cariera sa de actorie, Bradley este pasionat de sport si petrece un timp semnificativ implicandu-se in diferite activitati sportive. Este un mare fan al echipei de baseball, Los Angeles Angels of Anaheim si petrece mult timp urmarind si chiar participand la meciuri de baseball.

Bradley este, de asemenea, implicat in numeroase cauze caritabile si este un sustinator al Ronald McDonald House Charities in Statele Unite.

Familie

Bradley este al doilea cel mai mic dintre cei patru copii ai familiei. Are doua surori mai mari si un frate mai mic. Bradley vorbeste adesea cu afectiune despre familia sa si despre cat de important este sa petreaca timpul si sa impartaseasca momente frumoase cu ei, precum si despre faptul ca ii sustine in cariera lor.

Filmele in care a jucat

De-a lungul carierei sale, Bradley a jucat in numeroase seriale si filme de succes. Iata o lista a celor mai notabile lucrari ale sale:

 1. Good Luck Charlie (2010-2014) – Gabe Duncan
 2. Mighty Med (2013-2015) – Kaz
 3. Jessie (2013) – Gabe Duncan
 4. Lab Rats: Elite Force (2016) – Kaz
 5. Pants on Fire (2014) – Jack Parker
 6. I Didn’t Do It (2014) – cameo
 7. Shakespeare’s The Tempest 3D (2010) – in productie
 8. Opposite Day (2009) – Security Guard
 9. Planes: Fire & Rescue (2014) – voce

Bradley Steven Perry este un tanar actor talentat cu o cariera infloritoare in fata lui. Datorita pasiunii si dedicatiei sale, este de asteptat ca Bradley sa aiba un viitor stralucit in industria cinematografica si de televiziune.