Top seriale chinezesti pe Amazon Prime

Top Seriale Chinezesti pe Amazon Prime

Amazon Prime Video este un serviciu popular de streaming, oferind o colectie variata de filme si seriale, inclusiv unele din China. Serialele chinezesti si sursa lor, cultura bogata si istoria fascinanta, au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani. In acest articol, vom explora topurile serialelor chinezesti disponibile pe Amazon Prime. Fie ca esti in cautarea unui serial istoric, romantic sau de actiune, acest articol iti ofera o lista cu cele mai bune optiuni.

Top 3 Seriale Chinezesti Istorice

1. Legend of Concubine Zhen Huan

Legend of Concubine Zhen Huan este un serial istoric chinezesc care urmareste viata lui Zhen Huan, o femeie tanara care este fortata sa intre in palatul imperial ca parte a haremului imparatului. Acest serial este plin de intriga si machiatiuni politice in timp ce Zhen Huan ta pe tactici non-violente si inspirate pentru a se afla pe partea dreapta a istoriei.

2. Nirvana in Fire

Acest serial istoric se concentreaza pe protagonistii Mei Changsu si printul Xiao Jingyan, care isi unesc fortele si inteligenta pentru a dezlega un mister care a dus la moartea a 13 soldati cu 13 ani in urma, si pentru a lupta pentru dreptate si onoare.

3. The Advisors Alliance

The Advisors Alliance este un serial istoric care urmareste viata si realizarile lui Sima Yi, un strategist si om de stat capabil din perioada celor Trei Regate ale Chinei. Serialul prezinta luptele politice interne pentru puterile si loialitatile de partea diferitelor factiuni.

Top 3 Seriale Chinezesti Romantice

1. Eternal Love

Eternal Love este un serial romantic care relateaza povestea de dragoste dintre zeita Bai Qian si printul Ye Hua. Povestea se intinde de-a lungul a mai multor secole, cu aventuri in lumi fantastice. Este o opera epica de dragoste cu elemente de fantezie si elemente de dragoste cu piedici.

2. Love O2O

Love O2O este un serial adaptat dupa romanul online „Just One Smile is Very Alluring”. Urmeaza povestea de dragoste dintre doi studenti universitari, care se intalnesc si se indragostesc initial intr-un joc online. Serialul prezinta atat o poveste de dragoste dulce, cat si aspecte legate de lumea jocurilor online.

3. Boss & Me

Serialul spune povestea dintre Feng Teng, un CEO bogat si instarit, si Shan Shan, o fata saraca care lucreaza la el. Dupa o situatie neasteptata, cei doi devin apropiati si, odata cu inaintarea serialului, se indragostesc in ciuda diferentelor lor sociale.

Top 3 Seriale Chinezesti de Actiune

1. The King’s Avatar

Acest serial de actiune se concentreaza pe un jucator profesionist de jocuri video numit Ye Xiu care este fortat sa renunte la echipa sa si sa inceapa din nou intr-o echipa noua. Serialul ofera secvente de lupta intense, urmarind parcursul personajului principal pentru a reveni in varful lumii jocurilor competitive.

2. Love Me if You Dare

Love Me if You Dare este un serial de actiune si crima care urmareste un profiler criminalist si consultantul sau, in timp ce investigheaza si rezolva cazuri de crima. Combinatia de intuitie si logica, precum si povestea lor de dragoste in crestere, ofera un amestec uluitor de mister, emotie si pasiune.

3. Tientsin Mystic

Tientsin Mystic este un serial de actiune si mister, concentrat pe un grup de patru oameni care investigheaza o serie de crime si incidente ciudate in orasul lor natal in perioada republicii chinezesti. Ei trebuie sa lupte impotriva puterii supranaturale si a coruptiei umane pentru a descoperi adevarul din spatele tuturor.

Top 3 Seriale Chinezesti Neconventionale

1. Guardian

Guardian este o poveste de dragoste neconventionala si profunda intre un om nestiutor si un spirit. Povestea plina de suspense se impleteste intre lumea umana si cea supranaturala, in timp ce cei doi personaje principale lupta sa protejeze lumea de fortele raului.

2. A Love So Beautiful

Povestea de dragoste neconventionala dintre Chen Xiaoxi si Jiang Chen, doi adolescenti de liceu, este reprezentata in acest serial. In timp ce Xiaoxi este extrovertita si haotica, Jiang Chen este introvertit si inchis in sine, iar acest serial explora evolutia relatiei lor in timp.

3. The Untamed

Acest serial cu elemente supranaturale si de actiune urmareste povestea celor doi protagonisti, Wei Wuxian si Lan Wangji, care descopera un complot sinistru in timp ce investigheaza o crima neelucidata. Serialul combina elemente de actiune, fantezie si mister intr-o poveste complexa si emotionanta.

In incheiere, acestea sunt cateva dintre cele mai bune seriale chinezesti de pe Amazon Prime, care acopera o mare varietate de genuri si perioade de timp istorice. Nu ezitati sa le explorati si sa adaugati cateva dintre aceste seriale pe lista voastra de vizionare. Amazon Prime ofera o multime de seriale chinezesti care sa va tina ocupati si distrati, fie ca doriti sa urmariti ceva romantic, emotionant, misterios sau istoric.