Olga Kurylenko: Cariera și frumusețea actriței internaționale

Olga Kurylenko: Cariera si frumusetea actritei internationale

Olga Kurylenko, pe numele sau complet Olga Kostiantynivna Kurylenko, s-a nascut pe 14 noiembrie 1979 in Berdiansk, Ucraina, la acea vreme parte din Uniunea Sovietica. A crescut intr-o familie modesta, mama sa fiind profesoara si vanzatoare, in timp ce tatal sau era muncitor si inginer. Parintii ei au divortat cand Olga avea doar 3 ani. Viitoarea actrita a studiat la o scoala de arta si a urmat cursuri de pian si balet.

Cariera

Cariera lui Olga Kurylenko a inceput in modeling. La varsta de 13 ani, Olga a fost descoperita de un talent scout in timp ce se afla in vacanta in Moscova. La varsta de 16 ani, tanara model s-a mutat in Paris pentru a-si dezvolta cariera in acest domeniu. A lucrat pentru multe branduri si agentii de top din industrie, precum “Victoria’s Secret” si “L’Oreal”.

In 2005, Olga Kurylenko si-a facut debutul cinematografic in filmul francez „L’annulaire”, in regia lui Diane Bertrand. Portalul trecut in lumea filmului a fost un succes pentru Olga, iar din acel moment actrita a primit numeroase roluri in filme de la Hollywood. Provocarea adevarata a venit insa in 2008, cand a fost aleasa pentru a interpreta rolul personajului Camille Montes in filmul „Quantum of Solace”, alaturi de Daniel Craig, in seria de filme de actiune „James Bond”.

Filmele in care a jucat

De-a lungul carierei sale, Olga Kurylenko a jucat in numeroase filme de mare succes. Iata cateva dintre acestea:

 • Quantum of Solace (2008), in rolul lui Camille Montes
 • Max Payne (2008), in rolul Marinei, iubita misterioasa si strans legata de Max.
 • Obsti Daduska (2009), in rolul Verei
 • Centurion (2010), in rolul Etaine
 • Oblivion (2013), in rolul Juliei Rusakova
 • The November Man (2014), in rolul Alice Fournier
 • The Water Diviner (2014), in rolul Ayshe
 • Momentum (2015), in rolul Alexei Farraday
 • The Man Who Killed Don Quixote (2018), in rolul Jacqui
 • The Room (2019), in rolul Kate

Premii si nominalizari

Olga Kurylenko a primit numeroase nominalizari si a castigat mai multe premii pentru prestatia ei in diferite filme. Printre acestea se numara:

 1. Premiul Brooklyn International Film Festival pentru „cel mai bun debut” in filmul „L’annulaire” (2005)
 2. Premiul Festivalului International de Film de la Bratislava pentru „cel mai bun debut” in filmul „L’annulaire” (2005)
 3. Nominalizare la Premiile Empire pentru „cea mai buna debutanta” in filmul „Quantum of Solace” (2008)

Viata personala

In ceea ce priveste viata personala a frumoasei actrite Olga Kurylenko, ea s-a casatorit in doua randuri, iar ambele mariaje s-au incheiat cu un divort. Prima sa casatorie, cu Cedric van Mol in 2000, s-a incheiat patru ani mai tarziu, iar a doua casatorie, cu Damian Gabrielle, a durat doar un an, intre 2006 si 2007. Are un fiu; Alexander, nascut in 2012, cu partenerul sau Max Benitz.

Avere

Olga Kurylenko are o avere estimata la aproximativ 18 milioane de dolari, castigata in principal din cariera ei de model si actrita.

Familie

De-a lungul timpului, Olga Kurylenko a mentinut o relatie apropiata cu mama sa pe care o considera prietena si confidenta ei cea mai buna, iar Olga afirma ca marturisirile reciproce le-au ajutat sa treaca peste momentele dificile din viata.

Actrita internationala Olga Kurylenko este intruchiparea perfecta a unei femei puternice si versatile, reusind sa cucereasca inimile si admiratia oamenilor din intreaga lume. Talentul sau se reflecta atat in cariera sa de model, cat si in cea de actrita. Cu o viata personala tumultuoasa, filmand in roluri variate si continua dorinta de dezvoltare personala si profesionala in domeniul cinematografiei, Olga Kurylenko ne demonstreaza ca este mult mai mult decat o frumusete exorbitanta. In varsta de 42 de ani, actrita ne-a aratat ca, in ciuda numeroaselor dificultati ale vietii personale, perseverenta si talentul pot produce rezultate remarcabile.