Lisa Ann: De la industria filmului pentru adulți la apariții în filme

Lisa Ann: De la industria filmului pentru adulti la aparitii in filme

Lisa Ann este o personalitate cunoscuta in industria de divertisment pentru adulti, avand o cariera care intinde de-a lungul a trei decenii, si care acum si-a extins orizonturile inspre celelalte genuri de film. In acest articol vom explora detalii despre viata sa personala si profesionala, filmele in care a jucat si succesele sale in cinematografie.

Lisa Anne Corpora, cunoscuta ca Lisa Ann, s-a nascut pe 9 mai, 1972, in Easton, Pennsylvania. Nu se cunosc prea multe detalii despre copilaria si adolescenta sa, dar a fost fascinata de industria filmului pentru adulti de la o varsta frageda. Lisa si-a inceput cariera in acest domeniu, imediat ce a implinit 18 ani.

Cariera

Inceputul carierei (1990 – 2000)

Lisa Ann si-a inceput cariera in 1990 lucrand ca dansatoare intr-un club de noapte. Adesea preceda aparitiile altor staruri de filme pentru adulti, iar in timp, a inceput sa primeasca oferte pentru a juca in filmele de acest gen. Primul film in care a aparut a fost „Curse of the Red Bed”, iar de-a lungul anilor, a jucat in zeci de filme si a castigat numeroase premii.

Pauza si revenire (2000 – 2006)

In 2000, Lisa s-a retras temporar din industrie, orientandu-se spre domeniul medicinei estetice. Ea a inceput sa lucreze intr-un salon si spa, invatand in acelasi timp sa foloseasca diferitele echipamente de infrumusetare. Cu toate acestea, raspunderea financiara si dorul de lumea filmelor s-au intrepatruns, motivandu-si revenirea in 2006.

Cariera dupa reintroducere (2006 – prezent)

Dupa ce a revenit in industria filmelor pentru adulti, faima lui Lisa Ann a inceput sa creasca din nou. In acest ultim deceniu si-a diversificat cariera, largindu-si renumele si aducandu-ti totodata succese in cinematografie, cu roluri in filme independente si aparitii in seriale.

Avere si afaceri

Se estimeaza ca net-worth-ul lui Lisa Ann este in jur de 4 milioane de dolari. Pe langa filmarea de filme, isi desfasoara si activitatea in industria porno, fiind si agent al unor staruri din domeniu. De asemenea, este si prezentatoare radio, animand cateva show-uri pe canalele radio SiriusXM.

Relatii si viata personala

Lisa Ann si-a tinut vieta sa personala relativ privata. Nu se cunosc prea multe informatii despre amorurile sau casatoriile sale anterioare, dar se stie ca nu este maritata si nu are copii la momentul actual. Ea se descrie pe sine ca fiind foarte pasionata de sport si ambitioasa in cariera.

Premii si realizari

Pe parcursul carierei sale, Lisa Ann a primit numeroase distinctii si premii, unele dintre cele mai notabile fiind:

 1. AVN Awards:
  • 2006, 2009, 2011 – Premiul pentru cea mai buna scena de grup
  • 2008 – Premiul pentru cea mai buna scena de cuplu
  • 2009, 2011, 2014 – Premiul pentru cea mai buna actrita
  • 2014 – Cele mai bune performante sexuale
 2. F.A.M.E. Awards:
  • 2009 – Cea mai buna actrita MILF

Filme si aparitii notabile

Lisa Ann a aparut in multe filme si seriale de-a lungul carierei sale. Cateva dintre cele mai remarcabile proiecte includ:

 • Who’s Nailin’ Paylin? (2008) – Lisa Ann joaca rolul Governor, o parodie a fostului guvernator al Alaskai, Sarah Palin.
 • Hungover Games (2014) – un film de comedie in care apare intr-un rol secundar.

Lisa Ann a facut si cateva aparitii in seriale TV, printre care „Weeds” si „Ein Mann Stand”.

Pe parcursul a trei decenii, Lisa Ann si-a cladit o cariera de succes in lumea industriei filmului pentru adulti, reusind sa se extindaa si in alte genuri. Cu un palmares impresionant de filme si distinctii, nu ramane decat sa urmarim cu interes viitoarele proiecte ale acestei actrite talentate.