Angus T. Jones: Creștere în Fața Camerelor și Cărți

Angus T. Jones: Crestere in Fata Camerelor si Carti

Angus Turner Jones s-a nascut pe 8 octombrie 1993 in Austin, Texas. De la o varsta frageda, Jones a aratat un mare interes in actorie si a inceput sa apara in diverse reclame si emisiuni TV. Primul sau rol major a venit in 2003, cand a jucat in filmul „Simindu-se Minnesota”.

Inca de la inceput, a fost recunoscut ca un talent natural, iar in 2003, a fost distribuit in rolul lui Jacob Harper in faimosul sitcom de succes „Two and a Half Men”. A devenit cunoscut pe plan mondial pentru aceasta interpretare si a fost unul dintre cele mai iubite personaje din serial. In timpul celor 10 ani de aparitie in acest sitcom, Angus a devenit unul dintre cei mai buni si mai cunoscuti actori tineri din lume.

Avere si contracte

Datorita succesului sau in „Two and a Half Men”, Jones a reusit sa acumuleze o avere impresionanta. Inainte de a parasi serialul, castiga aproximativ 350.000 de dolari pe episod, fiind cel mai bine platit actor tanar de televiziune. Averea lui estimata este de aproximativ 20 de milioane de dolari.

Viata amoroasa si relatiile

Angus a fost discret in privinta vietii sale amoroase, incercand sa isi pastreze intimitatea cat mai mult posibil. Cu toate acestea, spre deosebire de caracterul sau din „Two and a Half Men”, pare sa fie o persoana echilibrata si responsabila in viata reala. In trecut, se zvonea ca a avut o idila cu actrita Stalker Sarah, dar s-au despartit la scurt timp.

Premii si recunoasteri

De-a lungul carierei sale, Angus T. Jones a primit numeroase premii si recunoasteri. Din 2005 pana in 2014, a fost nominalizat in fiecare an la premiul Young Artist Award, castigand premiul de doua ori in 2006 si 2008. De asemenea, in 2013, a primit un premiu Emmy pentru munca sa in „Two and a Half Men”, castigand titlul de „Actor secundar remarcabil intr-un serial de comedie”.

Carturar si activist

Dupa ce a parasit „Two and a Half Men” in 2013, Angus s-a concentrat mai mult pe studii si viata spirituala. A studiat filosofia hebraica biblica si a facut voluntariat in cadrul Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea. In 2014, a lansat o carte intitulata „God’s Miracle: A Journey Through Faith”.

Viata personala si familia

Angus T. Jones este fiul lui Carey si Kelly Jones. Are trei frati mai mici – Lily Jones, Steven Jones si Claire Jones. Familia locuieste in Austin, Texas. Angus are relatii apropiate cu membrii familei si, desi a calatorit foarte mult datorita carierei sale, a reusit intotdeauna sa mentina o viata echilibrata.

Filmele si proiectele in care a jucat

De-a lungul anilor, Angus T. Jones a jucat in multe filme si seriale TV. Iata cateva dintre cele mai cunoscute proiecte:

  1. Simindu-te Minnesota (2003) – ca Bob
  2. Bringing Down the House (2003) – ca Georgey
  3. Audrey’s Rain (2003) – ca Tye
  4. Two and a Half Men (2003 – 2013) – ca Jake Harper
  5. The Rookie (2002) – in rolul sau
  6. ER (2001) – ca Sean Gattney
  7. Dinner with Friends (2001) – ca Sammy
  8. See Spot Run (2001) – ca James
  9. The Christmas Blessing (2005) – ca Charlie

Angus T. Jones este un exemplu clar de tanar care a crescut sub lumina reflectoarelor si care, in ciuda expunerii constante la faima si bani, a reusit sa gaseasca un echilibru in viata. Sa speram ca acest talentat actor va continua sa ne surprinda si in viitor cu noi proiecte interesante.