Kris Jenner: Cariera și influența matriarhului clanului Kardashian

Kris Jenner: Cariera si influenta matriarhului clanului Kardashian

Kristen Mary „Kris” Jenner s-a nascut pe 5 noiembrie 1955 in San Diego, California. Mama ei se numeste Mary Jo Shannon si a stat mult timp in industria de fara a se implica in viata saracata a lui Jenner. Tatal ei, Robert Houghton, era inginer. Parintii ei au divortat cand Kris avea doar sapte ani, iar micuta a fost crescuta in principal de mama ei. Kris a absolvit Clairemont High School in 1973. Dupa absolvire, Jenner a lucrat ca stewardesa pe linia aerianna American Airlines. In 1978, si-a intalnit primul ei sot, Robert Kardashian, si au impreuna patru copii: Kourtney, Kim, Khloe si Rob.

Avere

Kris Jenner este o femeie de afaceri de succes si a reusit sa acumuleze o avere impresionanta de-a lungul timpului. In prezent, se estimeaza ca are o avere neta de aproximativ 190 milioane de dolari. Aceasta avere provine in mare parte din succesul reality show-ului familiei, „Keeping up with the Kardashians” si din alte afaceri cu care familia sa este implicata, cum ar fi branduri de moda si cosmetica.

Relatii

Kris Jenner s-a casatorit pentru prima data cu avocatul Robert Kardashian, cunoscute pentru rolul sau in procesul lui O.J. Simpson. Cei doi au ramas casatoriti pana in 1991, cand au divortat, in principal din cauza infidelitatii lui Kris. Cu toate acestea, au mentinut o relatie amiabila pana la decesul lui Robert in 2003.

In 1991, Kris s-a casatorit cu atletul olimpic si personalitatea Tv Bruce Jenner (acum Caitlyn Jenner), cu care a mai avut doi copii, Kendall si Kylie. Casatoria lor a durat pana in 2015, cand au divortat oficial. De atunci, Kris a avut o relatie de lunga durata cu Corey Gamble, cu o diferenta de varsta de 25 de ani intre ei.

Premii

Kris Jenner a castigat o serie de premii de-a lungul carierei sale, in special datorita succesului emisiunii „Keeping Up with the Kardashians”. Printre aceste premii se numara Teen Choice Awards pentru „Choice TV: Personality – Female” si E! People’s Choice Awards pentru „Reality Show of 2018”.

Cariera

Cariera lui Kris Jenner a inceput odata cu succesul reality show-ului familiei Kardashian. „Keeping Up with the Kardashians” a inceput sa fie difuzat pe E! in 2007 si de atunci a avut numeroase spin-off-uri. Show-ul a ajutat-o pe Kris sa devina una dintre cele mai de succes si influente personalitati media din lume.

Pe langa show-ul de succes, Kris Jenner a ocupat rolul de manager pentru fiicele ei, ajutandu-le sa isi construiasca si sa gestioneze carierele lor in domeniul divertismentului si afacerilor. Ea este, de asemenea, foarte implicata in diferitele branduri ale familiei, cum ar fi KKW Beauty, Kylie Cosmetics, Good American si Skims.

In 2011, Kris a publicat autobiografia sa intitulata „Kris Jenner… And All Things Kardashian”, in care impartaseste povestea sa de viata, precum si experientele cu familia ei pe parcursul anilor.

Viata personala

Viata personala a lui Kris Jenner, precum si a tuturor membrilor familiei Kardashian, este expusa publicului larg prin intermediul reality show-ului lor. Cu toate acestea, Kris este destul de deschisa in legatura cu propria ei viata si experienta, vorbind in mod regulat despre casatoriile ei, copiii ei si masinaria care conduce imperiul Kardashian.

Familie

Kris Jenner este mama a sase copii:

  • Kourtney Kardashian, nascuta in 1979, este o personalitate de televiziune, antreprenoare si model.
  • Kim Kardashian, nascuta in 1980, este o vedeta de televiziune, antreprenoare, producatoare si model.
  • Khloe Kardashian, nascuta in 1984, este o prezentatoare TV, personalitate de televiziune si antreprenoare.
  • Rob Kardashian, nascut in 1987, este fostul concurent Tv si, de asemenea, antreprenor.
  • Kendall Jenner, nascuta in 1995, este un supermodel de talie mondiala.
  • Kylie Jenner, nascuta in 1997, este o inventatoare, fondatoarea brandului Kylie Cosmetics.

Kris are, de asemenea, zece nepoti si detine titlul inconfundabil de „Momager”, un joc de cuvinte pentru mama si manager.

Filmele in care a jucat

Kris Jenner a aparut in cateva productii TV si filme, in afara de reality show-ul familiei:

  1. „Real Husbands of Hollywood” (2013)
  2. „The Mindy Project” (2015)
  3. „Oceans 8” (2018, Cameo)

Cu toate acestea, inainte de a deveni un personaj public datorita emisiunii „Keeping Up with the Kardashians”, Kris si-a inceput cariera in divertisment lucrand ca stewardesa.

Pentru mai multe informatii despre Kris Jenner, puteti vizita pagina sa de IMDb.

Kris Jenner si-a dedicat mare parte din viata familiei sale si construirii afacerilor acestora, devenind un simbol al succesului, perseverentei si abilitatilor sale de a gasi potentialul de succes in orice situatie. Ea dovedeste ca o mama poate fi in acelasi timp o femeie de afaceri de succes, o inspiratie pentru mamele si antreprenoarele din intreaga lume.