Iuliana Beregoi: Tânără promițătoare în industria filmului

Iuliana Beregoi: Tanara promitatoare in industria filmului

Iuliana Beregoi este o actrita, cantareata si influencera romanca, nascuta la 15 ianuarie 2006, in Chisinau, Republica Moldova. In ciuda varstei fragede, Iuliana a reusit sa atraga atentia publicului si sa se faca remarcata atat in lumea filmului, cat si a muzicii, precum si in mediul online, unde are foarte multi fani si urmaritori.

Averea lui Iuliana Beregoi

E greu de estimat, in acest moment, cat de mare este averea Iulianei Beregoi. Cu toate acestea, este evident ca succesul ei timpuriu in lumea filmelor, a televiziunii si a muzicii i-a oferit o suma semnificativa de venituri si incasari, mai ales daca tinem cont de numeroasele contracte cu branduri si colaborari. Aceste cifre sunt, in mod normal, tinute private de majoritatea vedetelor, insa in cazul unei tinere talente precum Iuliana, ne putem astepta ca averea ei sa creasca continuu in urmatorii ani.

Relatiile lui Iuliana Beregoi

In ceea ce priveste relatiile personale, Iuliana se mentine reticenta si destul de privata, fara a dezvalui prea multe despre vietile persoanele mentionate in interviuri sau pe social media. In ceea ce priveste familia, actrita provine dintr-o familie de artisti. Tatal sau, Marius Beregoi, este un actor si regizor de teatru si film, iar mama sa, Valentina Beregoi, este o cantareata si femeie de afaceri. Iuliana are si o sora, Miruna, care este si ea cantareata si influencera.

Premiile obtinute de Iuliana Beregoi

Desi este la inceputul carierei, Iuliana a obtinut deja o serie de premii in domeniul filmelor si al muzicii, printre care:

Premiul „Cel mai bun debut” la Festivalul International de Film pentru Copii si Tineret Giffoni, in Italia__
Premiul special al juriului la Festivalul International pentru schimb de culturi „Dreams Come True”, in Germania
*Premiul I la competitia nationala de interpretare a Festivalului „Mamaia Copiilor”

Cariera Iulianei Beregoi

In 2016, la doar 10 ani, Iuliana Beregoi a facut pasul in lumea filmului cu rolul sau in filmul „Barbarii”. Acesta a avut o lansare cinematografica de succes si a castigat treptat recunoasterea criticilor.

De asemenea, Iuliana a avut o participare in proiectul „Galaxia Copiilor” si a fost membra echipei Artistiz – o echipa de tineri artisti cu varste intre 9 si 14 ani, care a reusit sa ajunga pe scena unora dintre cele mai mari evenimente media si muzicale din Romania. Grupul a fost pregatit si mentorizat de Madalina Balint si, in cadrul acestuia, a urmat cursuri de canto, dans sau actorie.

In plus, in 2021, a debutat in industria muzicala, lansand albumul „Inger pazitor”.

Viata personala

In afara filmelor si a muzicii, Iuliana Beregoi se implica in actiuni de caritate si in sustinerea unor cauze importante. Ea este si o prezenta activa pe retelele de socializare, unde impartaseste momente petrecute alaturi de familie, prieteni si admiratori. Pe conturile sale de Instagram si TikTok, Iuliana posteaza o varietate de materiale, precum: videoclipuri amuzante, tutoriale de dans si canto. Astfel, si-a format o baza de fani destul de mare, care o incurajeaza continuu si o sustin in demersurile ei artistice.

Filmele in care a jucat

Pana in prezent, Iuliana Beregoi a participat in urmatoarele productii cinematografice:

1.Barbarii (2016)
2.Galiceanu (2017)

3.Corner Shop (2018)
4.Javasii (2019).

Desigur, lista filmelor in care a jucat Iuliana Beregoi este in crestere, ceea ce demonstreaza inca o data ca talentul sau este intr-o continua ascensiune.