Dylan Sprouse: Evoluția actorului și rolurile sale remarcabile

Dylan Sprouse: Evolutia actorului si rolurile sale remarcabile

Dylan Sprouse este unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood, fiind cunoscut mai ales datorita rolurilor din filme si seriale renumite precum „The Suite Life of Zack and Cody” si „Big Daddy”. Asadar, in acest articol, vom vorbi despre Dylan Sprouse si evolutia sa in lumea cinematografiei, de la succesul sau timpuriu, pana la rolurile sale remarcabile. Ascensiunea sa in industria filmului este cu atat mai relevanta, avand in vedere faptul ca este fratele geaman al lui Cole Sprouse, care a castigat si el un premiu Teen Choice in 2017. Iata principalele aspecte pe care le vom aborda in acest articol:

Dylan Sprouse s-a nascut pe 4 august 1992, in Arezzo, Italia. Parintii sai, Matthew si Melanie Sprouse, sunt americani, insa lucrau in Italia la momentul nasterii sale. Dupa ce familia s-a intors in Statele Unite, Dylan si fratele sau au crescut in Long Beach, California. Acesta a studiat la „New York University”, unde a obtinut o diploma in studii video si de film.

Avere:

Dylan Sprouse a strans o avere considerabila datorita rolurilor sale de succes in numeroase filme si seriale de televiziune. Conform site-ului Celebrity Net Worth, averea sa este estimata la aproximativ 8 milioane de dolari. O parte dintre veniturile pe care Dylan le-a generat provin, de asemenea, din diverse contracte de publicitate si afaceri in comun cu fratele sau, Cole Sprouse.

Relatii:

Dylan Sprouse a avut de-a lungul timpului mai multe relatii amoroase. In anul 2014, acesta s-a indragostit de modelul Dayna Frazer, insa relatia lor a durat doar 3 ani. In prezent, Sprouse este intr-o relatie cu modelul si actrita Barbara Palvin, cei doi fiind impreuna din 2018.

Premii:

In cariera sa, Dylan Sprouse a fost nominalizat si a castigat numeroase premii. Unele dintre cele mai notabile sunt:

 • Kids’ Choice Awards pentru „Dincolo de aparente” in 2006 si „The Suite Life of Zack & Cody” (2007, 2008)
 • Teen Choice Award pentru „The Suite Life of Zack & Cody” in 2007
 • Young Artist Award pentru „Grace Under Fire” in 1999 si „Big Daddy” in 2000
 • Silver Telly Award pentru „Austin Film Festival Promotion” in 2019 si „2020 Telly Awards” in 2020

Cariera:

Dylan Sprouse si-a inceput cariera inca din copilarie. Primul sau rol in televiziune a fost in serialul de comedie „Grace Under Fire” (1993-1998), unde a jucat alaturi de fratele sau, Cole Sprouse. Insa, cel mai mare succes l-a obtinut cu rolul principal in serialul „The Suite Life of Zack and Cody” (2005-2008).

Pe langa serialele in care a jucat, Sprouse si-a consolidat cariera si prin numeroase filme, printre care „Big Daddy” (1999), „Snow Buddies” (2008) si „Banana Split” (2020). Mai mult, el a pus bazele propriei afaceri, o fabrica de bere pe care o conduce impreuna cu fratele sau.

Viata personala:

Dylan Sprouse este activeaza pe contul sau de Instagram, unde tine legatura cu fanii si isi impartaseste momentele speciale din viata sa. De asemenea, este pasionat de jocuri video si a imprumutat chiar vocea pentru personaje din diverse jocuri populare, cum ar fi „Total War: Warhammer II” si „Final Fantasy XV”.

Familie:

In ceea ce priveste familia, Dylan Sprouse are un frate geaman, Cole Sprouse, care este si el actor si fotograf. Parintii lor sunt Matthew si Melanie Sprouse, care au decis sa isi boteze copiii dupa personajele din romanul „Treasure Island” al lui Robert Louis Stevenson.

Filmele in care a jucat:

Dylan Sprouse a jucat in numeroase filme si seriale de televiziune de-a lungul carierei sale. Iata cateva dintre cele mai notabile:

 1. Grace Under Fire (1993-1998)
 2. Big Daddy (1999)
 3. Diabolical (2000)
 4. The Astoria Story (2001)
 5. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
 6. The Suite Life of Zack & Cody (2005-2008)
 7. Born to Be Wild (2009)
 8. Snow Buddies (2008)
 9. The Kings of Appletown (2009)
 10. Banana Split (2020)

In concluzie, Dylan Sprouse este un actor talentat, care a evoluat ani in sir in cariera sa. Ascensiunea sa rapida in cinematografie, fama si relatiile statornice cu diferite vedete arata ca Dylan Sprouse are un viitor stralucit in industria filmului si de televiziune.