Crystal Reed: Profilul actriței și rolurile sale remarcabile

Crystal Reed: Profilul actritei si rolurile sale remarcabile

Crystal Reed s-a nascut pe 6 februarie 1985 in Detroit, Michigan, intr-o familie de origine italiana si poloneza. A crescut intr-un mediu artistic, parintii sai fiind implicati in industria divertismentului. A urmat cursurile scolii Bishop Foley Catholic High School si a studiat dans, iar ulterior a studiat la Universitatea Wayne State, unde si-a dezvoltat abilitatile actoricesti.

Reed a inceput sa ramana in urma in cariera sa de actrita dupa ce s-a mutat la Hollywood in 2008 apeleaza la numeroase auditii si obtinand mai intai roluri mici de televiziune. Succesul a venit in 2011, cand a primit rolul Allison Argent in serialul “Teen Wolf”. De atunci, a continuat sa joace in filme si seriale de succes, ceea ce a consolidat-o ca una dintre noile vedete ale industriei cinematografice.

Avere

In prezent, averea lui Crystal Reed este estimata la aproximativ 4 milioane de dolari. Acest lucru se datoreaza in mare parte succesului sau din ultimii ani, in special datorita rolurilor sale in seriale populare, cum ar fi „Teen Wolf” si „Gotham”.

Relatii

Amoros, Reed a fost anterior implicata intr-o relatie cu co-starul sau din “Teen Wolf”, Daniel Sharman, intre 2011 si 2013. Dupa despartirea de Daniel, Crystal a pastrat o relatie discreta in ceea ce priveste viata ei amoroasa, dar a fost vazuta in public cu regizorul britanic de film si televiziune, Darren McMullen incepand cu 2014.

Premii

In ciuda succesului pe care l-a avut in cariera sa, Crystal Reed a fost nominalizata doar la cateva premii de specialitate si nu a reusit, deocamdata sa castige vreunul dintre acestea. In 2011 si 2012 a primit respectiv, nominalizari pentru rolul sau in „Teen Wolf” la premiile Teen Choice Awards si Young Hollywood Awards.

Cariera

Dupa ce s-a mutat in Hollywood, Reed a obtinut, in 2010, un rol episodic serialul „CSI: Crime Scene Investigation”. In 2011, a primit rolul care avea sa o faca cunoscuta in randul publicului larg si sa o lanseze pe scena televiziunii si a filmului.

Teen Wolf

In 2011, a interpretat-o pe Allison Argent in serialul “Teen Wolf”, produs de MTV. Un rol pe care l-a avut pana in cel de-al treilea sezon, cand personajul ei moare. Cu toate acestea, datorita popularitatii sale, Reed a revenit ulterior in serial intr-un alt rol, in sezonul cinci.

Seriale si filme notabile

Dupa succesul in “Teen Wolf”, Crystal Reed a continuat sa apara in filme si seriale, alegandu-si cu grija proiectele in care sa se implice. Printre acestea se numara:

  1. „Crush” (2013) – film in care Crystal a jucat alaturi de figura cunoscuta a lui Lucas Till si-a interpretat un personaj obsedat de iubitul sau.

  2. „Gotham” (2017-2018) – serial in care a interpretat-o pe Sofia Falcone, fiica unui important lord al crimei. Prezenta sa in Gotham a fost importante pentru avantarea intrigii si o noua dimensiune data personajului.

  3. „Swamp Thing” (2019) – serial DC Universe in care Reed joaca rolul lui Abby Arcane, protagonista a filmului.

Viata personala si familie

Crystal Reed si-a tinut intotdeauna viata personala discreta, dar se cunosc cateva detalii, in afara relatiilor amoroase. Familia ei a jucat un rol important in viata ei si au sustinut-o pe parcursul intregii sale cariere. Mama sa a fost profesoara la scoala la care Crystal a studiat dans, iar tatal ei a lucrat in cinematografie si televiziune, fiind o influenta semnificativa pentru drumul ales.

Reed isi petrece mare partea a timpului liber pe retelele de socializare, impartasind aspecte ale vietii sale si comunicand cu fanii. De asemenea, este cunoscuta pentru implicarea sa in numeroase actiuni filantropice si initiative ecologiste.

Filmele in care a jucat

Cu mai mult de un deceniu in spatele ei in lumea filmului si televiziunii, Crystal Reed a jucat intr-un numar semnificativ de filme si seriale de-a lungul anilor. Printre acestea se numara:

  1. „CSI: Crime Scene Investigation” (2010) – rol episodic
  2. „Teen Wolf” (2011-2014) – rol principal
  3. „Crush” (2013)
  4. „Too Late” (2015)
  5. „Gotham” (2017-2018)
  6. „Swamp Thing” (2019)

De-a lungul carierei, Crystal Reed a stiut sa isi aleaga cu grija rolurile si sa evolueze ca si actrita. De la succesul in Teen Wolf, pana la momentele emotionante si intense din Gotham, ea si-a dovedit talentul si versatilitatea pe ecran. Cu fiecare nou proiect in care este implicata, Reed nu numai ca isi incanta publicul cu rolurile sale, dar ne ofera si o fereastra intr-o lume fascinanta a filmului si a televiziunii.