Cristina Ich: O privire în viața și cariera actriței

Cristina Ich: O privire in viata si cariera actritei

Nascuta pe 13 iulie 1994 in Constanta, Cristina Ich a reusit sa se ridice de-a lungul anilor in topul celor mai apreciate actrite din Romania. Cu un talent innascut, o ambitie de fier si un zambet fermecator, Cristina a capatat o recunoastere dincolo de granitele tarii, fiind adorata de publicul larg atat pentru aspectul sau fizic cat si pentru habilurile actoricesti.

Viata personala si primele pasi in actorie

Cristina Ich a crescut intr-o familie modesta, in care mama ei isi dorea dintotdeauna sa o vada pe micuta Cristina in haine lungi si cu un violoncel in brate. Insa, in ciuda solicitarilor familiei, Cristina a simtit dincolo de aceasta dorinta si a urmat calea actoriei. De la o varsta frageda, capacitatea sa de a lua roluri si situatii complexe i-a permis sa se afirme in lumea teatrului si a filmelor.

Ich a absolvit Liceul George Enescu si apoi a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale” din Bucuresti, fiind pregatita de nume mari precum Ion Cojar si Mircea Diaconu.

Avere si relatii

Cristina nu este genul de persoana care sa vorbeasca mult despre viata sa privata, iar aspectele legate de averea sa nu sunt cunoscute. Insa, este evident ca si-a construit un statut social bun si o cariera prospera. Cu sute de mii de fani pe Instagram, Ich se bucura de oameni care o sustin si o admira pentru munca si daruirea sa.

Cat despre aspectele amoroase ale vietii actritei, in prezent, nu se cunoaste daca are vreo relatie sau nu. Au existat zvonuri pe parcursul carierei sale care au legat-o de diferiti actori sau celebritati, dar ea a fost mereu rezervata privind acest aspect al vietii sale, preferand sa pastreze limite clare intre viata personala si cea profesionala.

Cariera remarcabila a Cristinei Ich

Primele aparitii pe scena

Devotamentul si pasiunea pentru actorie s-au reflectat in performantele sale inca de la inceputurile carierei actritei, cand a aparut pe scenele teatrelor Povernei si Mic. Ich a jucat intr-o serie de spectacole si piese, precum „Adulterul fabulator”, „Zorba titainica” si „Viata bate filmul”, care au fost intens apreciate de iubitorii geniului dramaturgic romanesc.

Televiziunea si filmele

Dupa ce a devenit un nume cunoscut pe scena teatrelor, cariera Cristinei Ich s-a indreptat catre televiziune si filme. A jucat in diferite roluri in seriale de succes precum „Baieti de oras”, „Alasia”, „Suflete pereche” si „Trasniti din NATO”, precum si filme de lung metraj precum „Cainii”, „Croaziera” si „Hotel de lux”.

Succesul national si international

Colaborarea Cristinei Ich cu regizori faimosi precum Dan Chisu si Ioan Carmazan i-a adus succes pe plan atat national cat si international. A primit aprecieri pozitive in mediul artistic si obstesc, apreciindu-se talentul sau, implicarea si profesionalismul de care da dovada in tot ceea ce intreprinde, ca si actrita.

Premii si distinctii

De-a lungul anilor, Cristina Ich a reusit sa obtina o serie de premii si distinctii pentru munca ei ca actrita:

 1. Premiul tanarului talent la Gala Star 2018;
 2. Nominalizare la prix d’interpretation feminine la Festivalul International du Film Independent de Paris;
 3. Nominalizata pentru premiul VIP Style Awards.

Filmografia

Iata o lista cu filmele si serialele in care Cristina Ich a jucat de-a lungul anilor:

 • Baieti de oras
 • Alasia
 • Suflete pereche
 • Trasniti din NATO
 • Cainii
 • Croaziera
 • Hotel de lux
 • Adulterul fabulator
 • Zorba Titaica
 • Viata bate filmul

Cristina Ich este o actrita talentata care s-a afirmat atat pe scena teatrala cat si in lumea filmului. Este o prezenta plina de viata si energie, care ii cucereste pe cei care o urmaresc si o apreciaza in fiecare rol pe care il interpreteaza. Cu fiecare succes si performanta pe care si le asuma, Cristina Ich adauga o noua pagina in povestea carierei sale.