Among Us – iPhone

Among Us – Un fenomen viral pe iPhone

Din momentul in care a fost lansat in 2018, Among Us a cucerit lumea intreaga intr-un timp scurt, in special datorita pandemiei de COVID-19 care a impulsionat jocurile online. Acest joc de actiune si aventura, dezvoltat de InnerSloth, a devenit rapid popular pe platformele iOS si Android, atat datorita graficii simpliste, cat si gameplay-ului sau captivant. Vom discuta mai jos cele mai importante aspecte ale jocului, de la grafica, mecanica de joc, download si instalare, moduri de joc si pana la trucuri si sfaturi.

Grafica si interfata simplista

Among Us se bazeaza pe o grafica si un design extrem de simplu, care nu solicita prea mult memoria telefonului si poate rula fara probleme pe aproape orice dispozitiv iPhone compatibil. Este un joc 2D, cu o interfata intuitiva si personaje animate in stil cartoonesc, care impreuna cu culorile vii utilizate, atrag si incanta jucatorii.

Ce inseamna sa joci Among Us?

Among Us este un joc extrem de amuzant si interactiv, care presupune cooperare intre jucatori si investigatie pentru a descoperi impostorii. Jucatorii sunt impartiti in doua categorii: membrii echipajului si impostorii. Scopul membrilor echipajului este sa indeplineasca sarcinile atribuite pe mapa si sa supravietuiasca, in timp ce impostorii trebuie sa saboteze eforturile echipei si sa elimine toti membrii. Jocul se desfasoara pe unul dintre cele trei harti disponibile: Skeld, Mira HQ si Polus.

Download si instalare

Among Us este disponibil pentru descarcare si instalare gratuita pe App Store pentru utilizatorii de iPhone si iPad. Totusi, se poate achizitiona versiunea Deluxe din cadrul jocului, care va permite sa deblocati anumite caracteristici in plus, precum pachete exclusive de haine sau atasamente pentru personaje.

Modalitati de joc

1. Solo

Jucatorii pot sa incerce jocul fara a avea nevoie de conexiune la internet, intr-un mod offline. In aceasta modalitate, te vei familiariza cu harta si sarcinile, dar nu iti va oferi o experienta completa, similara cu jocul in colaborare cu alti jucatori.

2. Co-op

Modul Co-op este principalul mod de joc Among Us, in care jucatorii se pot reuni in grupuri mari, de 4 pana la 10 persoane. Acest mod de joc poate fi jucat online, prin crearea sau alaturarea unei camere de catre jucatori, pe serverul respectiv.

3. Jocuri private

Cei care isi doresc sa joace doar cu prieteni si cunostinte pot alege optiunea de joc privat, in care proprietarul camerei de joc poate partaja o cheie de acces pentru a permite doar intrarea jucatorilor doriti.

Cum sa imbunatatesti experienta de joc in Among Us?

1. Crearea unui grup de prieteni cu care sa comunici in timp real

Comunicarea este un element esential in jocul Among Us. Cu cat vei sti sa faci echipa si sa discuti cu ceilalti jucatori in timp real, cu atat vei putea face strategii si solutii mai eficiente pentru a castiga. Folosirea unui program precum Discord pentru a crea un server unde poti discuta cu alti jucatori poate fi de mare ajutor.

2. Imbunatatirea abilitatilor de investigatie si observatie

Dezvoltarea abilitatilor de a detecta minciunile si comportamentul suspect al celorlalti jucatori poate ajuta foarte mult la identificarea impostorilor in timp util si evitarea sabotarii jocului.

3. Experimentarea cu diferite moduri de joc

Jucatorii pot inventa propriile reguli, cum ar fi folosirea anumitor costume sau accesorii pe parcursul jocului, pentru a crea o atmosfera mai interactiva si captivanta.

Trucuri si Sfaturi

1. Profita de sistemul de ventilatie

Impostorii pot accesa sistemul de ventilatie pentru a se deplasa mai rapid si a evita sa fie vazuti sabotand sau eliminand membrii echipajului. Cu toate acestea, este important sa eviti folosirea ventilatiei in fata altor jucatori, deoarece acest lucru va atrage suspiciuni asupra ta.

2. Acopere urmele si dezinformeaza

Daca ai fost impostorul si ai comis o crima sau un act de sabotaj, nu ezita sa dai vina pe alte persoane si sa minti pentru a nu atrage suspiciuni asupra ta.

3. Membrii echipajului – avem timp!

in calitate de membru al echipajului, este important sa folosesti timpul in favoarea ta si sa te asiguri ca impostorii nu pot elimina tot echipajul. Nu te grabi sa acuzi pe cineva, dar, in acelasi timp, fii mereu in asteptarea unei situatii potential periculoase.

4. Tine-ti prietenii aproape si inamicul mai aproape

In Among Us, este ideal sa colaborezi cu alti jucatori si sa-i tii aproape in timpul completarii sarcinilor. Unii jucatori isi pot dovedi nevinovatia in caz de sabotaj sau crima, oferind o strategie eficienta de a dezvolta o echipa puternica si sa supravietuiesti.

Eveniment frustrant, dar captivant in acelasi timp, Among Us reuseste sa atraga jucatori de toate varstele si ofera oportunitatea unei experiente sociale de joc interactive de pe iPhone. Cu o grafica draguta si colorata, o mecanica de joc intuitiva si suficiente momente de tensiune si ras in acelasi timp, nu e de mirare ca a devenit un fenomen international. Daca esti pasionat de strategie si jocuri sociale, Among Us iti va pregati o provocare captivanta.

Previous Article