Sarah Hyland: Cariera și rolurile puternice ale actriței

Sarah Hyland: Cariera si rolurile puternice ale actritei

Sarah Hyland este o actrita talentata si versatila, cunoscuta mai ales pentru rolul sau carismatic din serialul de televiziune „Modern Family”. De-a lungul carierei sale, ea a jucat in numeroase filme si emisiuni TV, remarcandu-se pentru abilitatea sa de a aduce in prim plan diverse personaje si emotii.

Copilarie

Sarah Jane Hyland s-a nascut pe 24 noiembrie 1990 in New York City, SUA. Ea a crescut intr-o familie de artisti, mama sa, Melissa Canaday, fiind actrita, iar tatal, Edward James Hyland, un actor talentat de teatru. Fratele sau mai mic, Ian Hyland, este si el actor. A urmat educatie artistica la Professional Performing Arts School, in Manhattan, unde s-a concentrat pe actorie, muzica si dans.

Avere si succese financiare

Conform unor raportari, averea actritei Sarah Hyland se ridica la aproximativ 14 milioane de dolari. O mare parte a acestei averi provine din salariul sau pentru rolul din „Modern Family”, unde, spre sfarsitul serialului, ea castiga aproximativ 130.000 dolari pentru fiecare episod.

Relatii si viata personala

Actrita a avut cateva relatii cunoscute in public. Iti vom prezenta cele mai relevante relatii:

 1. Sarah Hyland si Matt Prokop: cei doi actori s-au intalnit in timp ce filmau „Geek Charming” si au avut o relatie de 5 ani (2009-2014).
 2. Dominic Sherwood: Sarah si Dominic au format un cuplu timp de aproximativ doi ani (2015-2017).
 3. Wells Adams: Sarah Hyland si Wells Adams, participant la emisiunea „The Bachelorette”, au inceput sa se intalneasca in 2017. In iulie 2019, cuplul s-a logodit si in prezent planifica nunta.

Premii si milestones

Sarah Hyland a fost nominalizata si a castigat numeroase premii pentru munca sa in industria cinematografica, printre care:

 • Screen Actors Guild Award pentru cea mai buna interpretare de ansamblu intr-un serial de comedie (Modern Family) – castigat in 2011, 2012, 2013, 2014
 • Satellite Award pentru cea mai buna actrita intr-o rol secundar intr-un serial de televiziune (Modern Family) – nominalizata in 2011

Cariera in film

Cand vine vorba de filme, Sarah Hyland are in palmares filme de succes precum:

 1. Spanglish
 2. Geek Charming
 3. Struck by Lightning
 4. Vampire Academy
 5. The Wedding Year

Cariera in televiziune

Pe langa rolul din „Modern Family”, Sarah Hyland a jucat si in alte seriale de televiziune:

 1. One Life to Live
 2. Lipstick Jungle
 3. As the World Turns
 4. Hot in Cleveland
 5. Bonnie & Clyde
 6. Shadowhunters: The Mortal Instruments

Viata personala si provocari

De-a lungul vietii sale, actrita s-a confruntat cu numeroase provocari de sanatate, fiind diagnosticata cu displazie renala in copilarie. Din acest motiv, Sarah a trecut printr-un transplant renal in 2012, iar in 2017 a mai avut un transplant, de aceasta data de la fratele sau. Ea a vorbit deschis despre problemele sale de sanatate si despre impactul acestora asupra vietii si carierei ei.

In cele din urma, Sarah Hyland s-a dovedit a fi o actrita extrem de talentata si de succes in ciuda provocarilor pe care le-a intampinat in viata personala. Cu un viitor stralucit inainte, suntem nerabdatori sa vedem ce roluri remarcabile va juca in continuare.