Rhona Mitra: Talente Fascinante

Istoria talentului Rhona Mitra

Rhona Mitra este o actrita, cantareata si fotomodel britanic, care s-a nascut la data de 9 august 1976 in Hampstead, Londra, Anglia. Cu origini indiene, irlandeze si engleze, Rhona Natasha Mitra a descoperit cinematografia, teatrul si dansul de la o varsta frageda si a urmat cursurile unei importante scoli de arta dramata din Londra, actorii renumiti Guildhall School of Music and Drama.

Averea lui Rhona Mitra

Potrivit diverselor surse specializate in acest domeniu, Rhona Mitra are o avere estimata de aproximativ 10 milioane de dolari americani. Averea sa provine, in principal, din activitatea sa de actor, dar si in urma succeselor inregistrate in industria muzicala si fotomodelling.

Viata personala – Rhona mitra si relatiile sale

In ceea ce priveste viata sa personala, Rhona Mitra a fost mereu foarte discreta in ceea ce priveste relatiile sale sentimentale. In trecut, s-a vorbit despre relatii sau aventuri de scurta durata cu personaje celebre din industria muzicala si cinematografie, precum actorul Matt Damon sau muzicianul John Mayer, dar informatiile nu au fost niciodata confirmate oficial. Din punct de vedere al familiei, fratele sau, Guyan Mitra, este jurnalist si sora sa, Rakhshanda Mitra, de asemenea lucreaza in domeniul artistic.

Cariera remarcabila a lui Rhona Mitra

 • Rhona Mitra a inceput sa isi construiasca cariera in 1997 cu rolul fiicei lui Dracula in serialul „The Man Who Made Husbands Jealous”, dar a dobandit faima cu rolul sau de Lara Croft in jocul video „Tomb Raider”, apariind intr-o serie de evenimente si expozitii in calitate de persoana care i-a dat viata acestui personaj iconografic.
 • Un alt rol profitabil a venit in 2003, cand Rhona Mitra a devenit parte din distributia serialului „The Practice”, interpretand rolul avocatei Tara Wilson pentru doi ani. Ulterior, Rhona a primit propuneri similare pentru alte seriale notabile cum ar fi „Boston Legal” si „Nip/Tuck”.

Filmele in care a jucat Rhona Mitra

De-a lungul timpului, Rhona Mitra a jucat in numeroase filme, devenind un nume important in cinematografie si televiziune. Iata o lista a celor mai populare filme si seriale de televiziune in care a jucat Rhona Mitra:

 1. Beowulf (1999) – Kyra
 2. Get Carter (2000) – Geraldine
 3. Hollow Man (2000) – Sebastian’s Neighbor
 4. Ali G Indahouse (2002) – Kate Hedges
 5. Stuck on You (2003) – Bus Stop Bombshell
 6. The Number 23 (2007) – Fabrizia
 7. Shooter (2007) – Alourdes Galindo
 8. Underworld: Rise of the Lycans (2009) – Sonja
 9. Red Sonya (in productie) – rol titular

Premii si recunoastere in industria cinematografiei

De-a lungul carierei sale, talentul si carisma lui Rhona Mitra au fost recunoscute de numeroase organizatii si asociatii din lumea cinematografiei. Cateva dintre cele mai notabile premii si nominalizari pe care le-a primit sunt:

 • Cel mai bun debut in cinematografie la Screamfest Horror Film Festival in 2006, pentru filmul „The Number 23”
 • Nominalizare la IFTA Award for Best Actress in a Leading Role pentru filmul „Doomsday” in 2010
 • Nominalizare la Best Actress la Fright Meter Award pentru filmul „Underworld: Rise of the Lycans” in 2009

Talentele fascinante ale lui Rhona Mitra

O alta latura extrem de interesanta a personalitatii si activitatii artistice a lui Rhona Mitra este talentul muzical. Rhona are doua albume la activ: „Rhona” (1998) si „Come Alive” (1999), care au inregistrat o serie de hituri in Statele Unite ale Americii si alte tari. In plus, activitatea sa de fotomodel a contribuit in mare parte la promovarea talentului sau artistic si a personalitatii sale carismatice in mediile de fashion si entertainment.