Nicola Peltz: Evoluția talentatei actrițe și rolurile sale remarcabile

Nicola Peltz: Evolutia talentatei actrite si rolurile sale remarcabile

Nicola Peltz, o actrita talentata, s-a nascut pe 9 ianuarie 1995, in Westchester County, New York, si a inceput sa ia lectii de actorie inca de cand era mica. A devenit rapid o figura proeminenta in lumea filmelor si televiziunii datorita rolurilor sale remarcabile si a abilitatilor ei excelente de actorie.

Nicola Anne Peltz s-a nascut intr-o familie bogata si influenta, tatal ei, Nelson Peltz, fiind un om de afaceri de succes si investitor miliardar, iar mama sa, Claudia Heffner, un fost model. Ea a crescut alaturi de cei sapte frati si surori ale sale, printre care Will Peltz, care este, de asemenea, actor.

Avere

Se estimeaza ca averea lui Nicola Peltz este de aproximativ 50 de milioane de dolari, venind in mare parte din cariera sa de actrita, dar si din mostenirea familiei ei.

Relatii

Nicola a avut anterior o relatie cu modelul Anwar Hadid, fratele lui Gigi si Bella Hadid, si, mai tarziu, cu actorul Luka Sabbat. In 2020, Nicola a inceput sa se intalneasca cu fiul lui Victoria si David Beckham, Brooklyn Beckham, cu care s-a logodit in acelasi an.

Premii si nominalizari

De-a lungul carierei sale, Nicola Peltz a primit numeroase premii si nominalizari. Cele mai notabile includ:

  1. Premiul La Jolla International Fashion Film pentru cea mai buna actrita pentru scurtmetrajul nostru „High & Low” (2015)
  2. Nominalizare la premiul Teen Choice Lista pentru actrita de vara: James Ava Addams si pe coasta de est (2016)
  3. Nominalizare la Premiile Razzie pentru cel mai rau actor secundar pentru „Transformers: Age of Extinction” (2014).

Cariera

Nicola Peltz si-a inceput cariera de actrita in filmele „Deck the Halls” (2006) si „Harold” (2008). In 2010, a castigat un rol important in filmul de actiune si aventura „The Last Airbender” in regia lui M. Night Shyamalan, unde a interpretat personajul Katara. Desi filmul nu a primit recenzii foarte bune din partea criticilor, cariera lui Nicola a continuat sa creasca.

In 2014, a aparut in filmul de actiune „Transformers: Age of Extinction”, alaturandu-se faimoasei francize „Transformers” si interpretand rolul principal feminin al lui Tessa Yeager alaturi de Mark Wahlberg. Nicola a mai aparut in pelicule precum „Youth in Oregon” (2016), „The Glass Castle” (2017), „Back Roads” (2018) si „Above the Line” (2019).

Pe langa munca sa din filme, Nicola Peltz a jucat, de asemenea, in cateva seriale de televiziune populare. Cele mai notabile roluri ale ei au fost in „Bates Motel” (2013-2015), unde a interpretat-o pe Bradley Martin si in drama „When the Street Lights Go On” (2017).