Martina Stoessel: Talent, Muzică și Cărți – Universul Tinerei Vedete

Martina Stoessel: Talent, Muzica si Carti – Universul Tinerei Vedete

Martina Stoessel, cunoscuta si sub numele de Tini, s-a nascut pe 21 martie 1997 in Buenos Aires, Argentina. Este o actrita, cantareata si model talentata care a devenit celebra in rolul Violetta Castillo din serialul de succes produs de Disney Channel, „Violetta”.

Martina si-a inceput cariera la o varsta frageda, cand tatal ei, Alejandro Stoessel, producator si regizor de televiziune, a observat pasiunea si talentul pe care le avea. A studiat teatru, cantat si dans inainte de a fi descoperita intr-o casting pentru Disney Channel.

Cariera

Succesul cu serialul „Violetta”

Martina Stoessel a devenit cunoscuta pe plan international datorita serialului „Violetta” (2012-2015), in care a jucat rolul principal. Acest serial a avut un mare impact asupra tinerilor, iar Martina a devenit repede un idol pentru adolescenti. In urma succesului serialului, Disney a creat si un turneu de concerte, „Violetta Live”, in care Martina si colegii ei au cantat in fata a milioane de oameni in America de Sud, Europa si Asia.

Cariera solo

Dupa incheierea serialului „Violetta”, Martina Stoessel si-a lansat cariera solo, cu numele de scena „Tini”. Primul ei album, „Tini”, a fost lansat in 2016 si a avut un mare succes in intreaga lume. De asemenea, in 2016 a fost lansat si filmul „Tini: The Movie”, care a adus pe ecrane povestea personajului Violetta, intr-un format cinematografic.

In 2017, Tini a primit titlul de „Personalitatea Anului” la Revista Susana si a fost desemnata ca „Cel Mai Bun Solist International” la Latin Music Italian Awards. Al doilea album al Tini, „Quiero Volver”, a fost lansat in 2018 si a inclus colaborari cu artisti precum Sebastian Yatra si Cali y El Dandee.

Avere

Datorita succesului ei in serialul Violetta si in cariera solo, Martina Stoessel are o avere estimata la aproximativ 6 milioane de dolari (2021).

Viata Personala si Relatiile

Martina Stoessel a avut o relatie cu actorul Peter Lanzani intre 2013 si 2015. Dupa acesta, a avut o relatie cu modelul si fotograful Pepe Barroso Silva timp de doi ani (2016-2018). In prezent, este intr-o relatie cu cantautorul colombian Sebastian Yatra din 2019.

Familie

Parinti

Martina este fiica producatorului si regizorului Alejandro Stoessel si a designerului de costume Mariana Muzlera. Acestia au sustinut-o mereu in cariera sa si i-au oferit toate resursele necesare pentru ca Martina sa isi dezvolte talentul.

Frate

Martina are un frate mai mare, numit Francisco Stoessel, care lucreaza in domeniul muzical, dar si in modeling si fotografie.

Premii

Martina Stoessel a castigat numeroase premii in timpul carierei sale, printre care si Premiile Kids’ Choice, Premiile Quiero Music si multe altele. De asemenea, a avut parte de multe nominalizari la Premiile Martin Fierro sau Platino.

Filmele in care a jucat

In afara de serialul „Violetta” si filmul „Tini: The Movie”, care i-au adus celebritatea, Martina Stoessel a aparut si in alte productii, precum:

  • 2012: Cantaras (film documentar)
  • 2013: La voz… Argentina (serie TV)
  • 2013: Patito feo: La historia mas bonita (serie TV)
  • 2015: The U-Mix Show (serie TV)

Carti

Universul Violetta s-a extins si in lumea cartilor, Martina Stoessel avand publicate si cateva romane care descriu povestea lui Violetta:

  • 2014: Todo es posible: Mundo de Violetta. Primul roman despre Violetta, in care sunt detaliate amintiri din copilaria eroineri, precum si viata pe platourile de filmare.
  • 2014: Cantar es lo que soy: Cronicas de una estrella. A doua carte care ii poarta pe cititori in culisele serialului si in experientele traite de personajul Violetta.

Proiecte viitoare

Cu un talent si o pasiune debordante, Martina Stoessel va continua, cu siguranta, sa cucereasca lumea cu muzica ei si cu harul sau artistic. Fanii pot sa se astepte la noi proiecte, atat in domeniul cinematografiei, cat si in cel al muzicii.

In prezent, Tini continua sa munceasca la noi piese, realizand duete cu artisti renumiti si urmarind sa se consolideze in galeria celor mai mari vedete latino-americane.

Martina Stoessel este un exemplu de succes si efort, care a reusit sa se mentina in top si sa cucereasca publicul cu talentul sau artistic de exceptie. Cu o cariera in dezvoltare si proiecte inovatoare, vedeta tinerei generatii are multe de oferit in viitorul apropiat.