Maluma: Ascensiunea și evoluția carierei muzicale și actoricești

Maluma: Ascensiunea si evolutia carierei muzicale si actoricesti

Maluma sau Juan Luis Londono Arias s-a nascut pe 28 ianuarie 1994 in Medellin, Columbia. Crescut intr-o familie de muzicieni, Maluma a dezvoltat o pasiune pentru muzica inca de la o varsta frageda. Crescand, el a fost interesat de fotbal si a jucat in echipa locala, dar si-a schimbat in cele din urma directia spre o cariera in muzica.

Averea si succesul muzical

Maluma si-a dat startul in industria muzicala in 2010, la doar 16 ani, cand a lansat primul sau cantec „Farandulera”, care a devenit rapid un hit in Columbia. Acest succes timpuriu a condus la semnarea unui contract cu Sony Music si a continuat sa lanseze mai multe albume, inclusiv „Magia” (2012), „Pretty Boy, Dirty Boy” (2015), „F.A.M.E.” (2018) si „11:11” (2019).

Averea sa este estimata la aproximativ 20 de milioane de dolari, datorita succesului inregistrat de cantecele sale si fenomenului pe care l-a generat – aducandu-i colaborari cu artisti de top precum Shakira, Madonna si Ricky Martin.

Premii si realizari

Maluma a castigat numeroase premii de-a lungul carierei sale muzicale, inclusiv:

  1. Latin Grammy Awards
  2. Premios Juventud
  3. Billboard Latin Music Awards
  4. Premios Lo Nuestro
  5. Latin American Music Awards

Relatii si viata personala

Maluma este cunoscut pentru a fi o persoana privata in ceea ce priveste viata sa personala. Cu toate acestea, artistul a avut o relatie de lunga durata cu modelul columbian Natalia Barulich. Cei doi s-au intalnit pentru prima data in timpul filmarilor pentru videoclipul muzical „Felices los 4” si au fost impreuna timp de doi ani, inainte de a-si anunta despartirea in 2019.

De atunci, Maluma a fost legat de mai multe modele si celebritati, dar artistul nu a confirmat nimic oficial.

Cariera actoriceasca

In plus fata de succesul sau in muzica, Maluma si-a incercat norocul si in actorie. In 2016, a debutat pe micul ecran in telenovela columbiana „El Cartel de los Sapos: El Origen”, unde a jucat rolul lui Juancho, un membru carismatic al cartelului. Tot in 2016, a jucat intr-un episod din seria „La Voz Kids: Colombia”.

Familia

Maluma provine dintr-o familie apropiata si are o sora mai mica, Manuela. Parintii sai, Marlli Arias si Luis Fernando Londono, au jucat intotdeauna un rol important in viata sa si l-au sustinut pe parcursul carierei sale muzicale si actoricesti. Maluma si familia sa sunt foarte apropiati si isi petrec mult timp impreuna, precum se poate vedea pe retelele de socializare ale artistului.

Filmele in care a jucat

In afara de telenovela „El Cartel de los Sapos: El Origen” si aparitia in „La Voz Kids: Colombia”, Maluma a mai avut si roluri in filme de lung metraj. Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale este cel pe care l-a avut in comedia romantica „Marry Me”, lansata in 2021. In film, Maluma joaca alaturi de mari nume precum Jennifer Lopez si Owen Wilson. Datorita abilitatilor sale actoricesti, este probabil sa il vedem pe Maluma in mai multe filme si productii in viitor.

Cariera lui Maluma in muzica si actorie a cunoscut un succes fulminant in ultimul deceniu. Cu o bogata discografie si o prezenta constanta in topurile muzicale, el reprezinta fara indoiala una dintre cele mai stralucite stele ale industriei muzicale latino. Cu o avere impresionanta si o serie de premii care atesta succesul sau, Maluma continua sa ne surprinda cu talentul sau atat pe scena, cat si in fata camerei de filmat.