Krysten Ritter: Actriță și Scriitoare Plină de Talente

Krysten Ritter: Actrita si Scriitoare Plina de Talente

Krysten Ritter s-a nascut pe 16 decembrie 1981, in Bloomsburg, Pennsylvania, si a crescut intr-un mediu rural, in apropiere de un sat numit Shickshinny. Tatal ei, Gary Ritter, a fost muncitor in constructii, iar mama ei, Kathi Taylor, era casnica.

Krysten a fost descoperita intr-un centru comercial la varsta de 15 ani de catre un agent de modelling, si in scurt timp, a inceput sa lucreze ca fotomodel in New York si in Europa. Ulterior, s-a stabilit in New York City, unde si-a inceput cariera in actorie.

Avere

Se estimeaza ca averea lui Krysten Ritter este de aproximativ 7 milioane de dolari, bazata pe castigurile si succesul obtinut atat in cariera ei de actrita, cat si de scriitoare.

Relatii

Krysten Ritter a avut cateva relatii importante in trecut, cea mai notabila fiind cu actorul Brian Geraghty, cu care a fost impreuna din 2011 pana in 2013. In prezent, este intr-o relatie de lunga durata cu muzicianul Adam Granduciel, solistul si chitaristul trupei The War on Drugs, impreuna cu care are un fiu, Bruce, nascut in 2019.

Premii

De-a lungul carierei sale, Krysten Ritter a primit numeroase premii si nominalizari. Cel mai notabil este premiul Satellite pentru cea mai buna actrita intr-un serial, film sau miniserie realizat pentru televiziune, pentru rolul sau din „Jessica Jones”, in 2016. De asemenea, a primit nominalizari la premiile Critics’ Choice Television Awards si Webby Awards.

Cariera

Cariera lui Krysten Ritter a inceput cu cateva roluri episodice in seriale de televiziune, precum „Law & Order” si „Gilmore Girls”. Rolul sau secundar in „Veronica Mars” in 2005, a reprezentat o recunoastere importanta, care a dus la aparitii in alte seriale populare, precum „Gossip Girl” si „Breaking Bad”.

Succesul in mare masura a venit odata cu rolul principal in serialul „Jessica Jones” al platformei Netflix, in colaborare cu Marvel. In acest serial, Ritter interpreteaza o fosta supereroina care devine detectiv particular, avand puteri supranaturale. Serialul a fost aclamat atat de critici, cat si de public.

In paralel cu cariera in televiziune, Krysten a jucat in cateva filme de cinema, precum „27 Dresses” (2008), „Confessions of a Shopaholic” (2009), „She’s Out of My League” (2010) si „Big Eyes” (2014).

Viata personala si Familie

Krysten Ritter este foarte discreta in privinta vietii sale personale si a familiei. Cu toate acestea, se stie ca are o relatie stransa cu mama si tata ei, precum si cu sora sa mai mica, Nicole. In plus, pare sa aiba o relatie armonioasa cu partenerul sau, Adam Granduciel, si fiul lor, Bruce.

Filmele in care a jucat

Krysten Ritter a jucat in multe filme de-a lungul carierei sale, printre care:

  1. Mona Lisa Smile (2003)
  2. What Happens in Vegas (2008)
  3. 27 Dresses (2008)
  4. Confessions of a Shopaholic (2009)
  5. She’s Out of My League (2010)
  6. Vamps (2012)
  7. Big Eyes (2014)

Activitatea de scriitoare

Pe langa actorie, Krysten Ritter este o talentata scriitoare. In 2017, a publicat primul sau roman, „Bonfire”, care a fost bine primit de critici. Cartea este un thriller psihologic centrat pe o avocata si pe secretele tinute in orasul sau de provenienta.

In concluzie, Krysten Ritter este o actrita si scriitoare plina de talente, cu o cariera infloritoare si o viata personala bogata. Combinatia de experienta ca fotomodel in tinerete si pasiunea pentru actorie si scris au ajutat-o sa devina o forta de neoprit in industria divertismentului.