Kira Hagi: Cum crește în rândul noilor stele ale cinematografiei

Kira Hagi: Cum creste in randul noilor stele ale cinematografiei

Kira Hagi, fiica lui Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai importanti fotbalisti romani, si-a construit propria cariera in lumea cinematografiei, in ciuda umbrei parintelui sau faimos. Acest articol isi propune sa exploreze detaliat viata, cariera si evolutia actritei, oferindu-ti cat mai multe informatii despre ea, de la premii si realizari, pana la familia, viata personala si filmele in care a jucat.

Biografia intr-o privire

 • Nume de scena: Kira Hagi
 • Nume real: Kira Georgeta Hagi (Ionescu)
 • Data nasterii: 8 ianuarie 1996
 • Locul nasterii: Constanta, Romania
 • Nationalitate: Romana
 • Ocupatie: Actrita

Averea actritei Kira Hagi

Desi este relativ devreme in cariera Kirei Hagi pentru a se estima cu precizie averea ei, se pot face unele supozitii plecand de la statutul ei de fiica a lui Gheorghe Hagi si de la sumele castigate datorita rolurilor ei in filmele realizate pana acum. Cu toate acestea, ramane important de retinut ca, in ciuda tangentelor cu lumea celebritatii, Kira prefera sa mentina o anumita discretie in privinta situatiei sale financiare si a relatiilor personale, asa ca nu putem furniza o cifra exacta in legatura cu averea ei.

Relatiile si viata personala a Kirei Hagi

Cu toate ca nu exista informatii detaliate si veridice despre relatiile Kirei Hagi, mai multe fotografii si interviuri de-a lungul timpului au oferit anumite indicii cu privire la viata ei sentimentala. Kira este cunoscuta ca fiind o persoana discreta, care isi doreste sa mentina informatii despre viata ei personala departe de ochii publicului. Tinand cont de acest lucru, se pare ca Kira este in prezent singura, dar cu siguranta nu publicului nu-i ramane decat sa astepte si sa vada daca actrita isi va dezvalui intr-o zi partenerul sau veti afla informatii despre viata ei personala din surse sigure.

Premii si realizari

In scurta sa cariera, Kira Hagi a reusit sa se afirme pe scena cinematografica romaneasca, participand la numeroase festivaluri de film, precum Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), unde "Breaking News", filmul in care a avut un rol secundar a castigat premiul pentru cel mai bun film romanesc.

Cariera Kirei Hagi in cinematografie

Kira Hagi si-a inceput cariera in actorie in 2013, jucand in scurtmetrajul "Ana si satul," iar in 2017 a avut primul ei rol intr-un film de lungmetraj romanesc, "Breaking News," regizat de Iulia Rugina. De asemenea, a jucat in alte scurtmetraje, precum "Resemnare" (2013), "Iluzia – Eminescu Odae (2020) si in serialul de televiziune romanesc "Umbre" (2017-2020) in rolul Ioanei.

Familia Kirei Hagi

Kira Hagi provine dintr-o familie celebra, fiind fiica fotbalistului roman Gheorghe Hagi si a sotiei sale Marilena Hagi (Ionescu). Kira are si un frate, Ianis Hagi, care a urmat samanta tatalui sau si a devenit el insusi un fotbalist profesionist, in prezent jucand pentru echipa britanica Rangers FC.

Liste cu filme in care a jucat Kira Hagi

De-a lungul carierei sale in cinematografie, Kira Hagi a jucat in mai multe filme si seriale de televiziune. Iata o lista cu cateva dintre ele:

 1. "Ana si satul" (2013) – scurtmetraj

 2. "Resemnare" (2013) – scurtmetraj

 3. "Breaking News" (2017) – lungmetraj

 4. "Umbre" (2017-2020) – serial TV (rolul Ioanei)

 5. "Iluzia – Eminescu Odae" (2020) – scurtmetraj

Kira Hagi citeste mai mult aici

Incheiere

Desi inca la inceput de drum, Kira Hagi este o stea in ascensiune in industria cinematografica romaneasca, prin talentul si determinarea sa. Cu o puternica motivatie de a fi cunoscuta pentru propriile realizari, a reusit sa se separe de imaginea faimosului sau tata si sa-si faca un nume in cinematografie. Urmand performantele sale, este clar ca Kira Hagi tocmai isi desface aripile si sunt de asteptat, ca in viitorul apropiat sa vedem si mai multe realizari din partea ei.