Rising Star: Evoluția carierei lui Jenna Ortega

Rising Star: Evolutia carierei lui Jenna Ortega

Jenna Ortega este o actrita si un model in crestere in taramul cinematografiei. In varsta de doar 18 ani, Ortega a ajutat la reinventarea modelelor sale de roluri si la aducerea unei noi este alta priviri asupra rolului de actor si asupra schimbarilor pe care le-a putut aduce industriei.

Biografie

Ortega a fost nascuta la inima orasului Coachella Valley, California la 27 septembrie 2002 si devine rapid unul dintre cei mai tineri actori de succes ai generatiei. Ortega a inceput cariera in domeniul divertismentului cand aveau 8 ani, practicand filmari cu mici proiecte si aparitii pe post de invitat la emisiunile Disney Channel.

Avere si venituri

Avand in vedere cariera lui Ortega in ascensiune, averea sa superficiala pe clasamentul Forbes este estimata la 3,5 milioane de dolari. Avand in vedere numeroasele sale aparitii pe postul Disney, veniturile lui Ortega apartinand de salariile sale initiale trebuie sa fie imense. Ortega a reusit sa ridice veniturile ei prin proiectele pe care le-a cucerit in judetul sau si in afara, de la reality TV la telefilm. Cu siguranta, veniturile sale se vor imbunatati sau se vor schimba in viitorul apropiat.

Relatii si rumoruri

Ortega este in prezent intr-o relatie cu actorul si modelul de luptatori Jack Kilmer. Multi ani au luptat impotriva dezbaterilor cu privire la intarzierea confirmarii relatiei sale de catre Ortega cu Kilmer. Cu toate acestea, Ortega nu a comentat niciodata la adresa tinerilor si a confirmat public relatia lor in anul de gratie al lui 2020.

Premii si nominalizari

Odata cu debutul sau in industria divertismentului, Ortega a fost lipsita de premii si nominalizari. In schimb, Ortega a primit recunoastere pentru rolurile sale lansate in filmele sale si cele mai bine cotate emisiuni TV. Ortega a recunoscut ca fiind nominalizata la Premiile Young Artist pentru rolul su jucat in filmul de comedie din 2018 „Robot Chicken”.

Cariera

Ortega a inceput cariera in domeniul divertismentului cand aveau 8 ani, cu aparitii pe post de invitat la emisiunile Disney Channel. Ea a inceput sa castige un nume in industrie, primind actiuni repetate in productia Disney’s Stuck in the Middle. Aceasta actiune a ajutat-o pe Ortega sa isi extinda portofoliul si sa isi contureze cariera.

Printre filmele sale cele mai lansate se numara:

• Ferdinand (2017)
• Tall Girls (2019)
• Max 2: White House Hero (2017)
• Jobs (2013)
• Santa Hunters (2014)
• The Babysitter (2017)
• Chrisley Knows Best (2014-2016)
• Knight Squad (2018-2019)
• Jane the Virgin (2014-2019)

Ortega a primit, de asemenea, recenzii pozitive ca amfitrioana a show-ului „The It” si a castigat milioane de fani dupa ce a jucat rolul principal in Netflixul original „You” si protagonistul Harley Diaz in seria lansata de Disney „Stuck in the Middle”.

Viata personala

In afara de cariera sa in lumea filmului, Ortega se descrie ca o persoana cu o viata interioara activa. A fost acceptata in Academia Nationala de Rol National si descrie ca situatia sa scolara are prioritate in fata carierei sale in lumea divertismentului.

Ea adora sa ia drumuri in familie, in special in Hawaii unde realizeaza scufundari si vaneaza epave, incearca noi activitati si relaxeaza in mediul sau natural.

Ortega incerca sa imparta timpul ei de familie cu cariera sa. Ea are cinci frati si surori pe care ii admira si si-ar dori sa iti petreaca mai mult timp cu ei.

Familie

Jenna Ortega este cel mai mic copil al familiei sale cu cinci fratii si surori. Tatal sau, bolivian, si mama sa, mexicana, s-au mutat din Chicago in Coachella Valley, unde Ortega a crescut.

Evolutia

De la proiectele sale mici din trecut, lui Jenna Ortega ii poate datora propria sa evolutie. Poate ca Ortega a inceput cariera de actor in anii stilului lui Disney, dar a crescut rapid pentru a deveni unul dintre cei mai cautati tineri actori este chiar acum.

In cei sase ani de scurta durata pe care ai avut-o de-a lungul carierei sale in lumea filmului, Ortega a reusit sa se faca remarcat si a intors toate privirile catre ea. Cu aparitii in productii precum Ferdinand, Jobs sau Santa Hunters, Ortega a pus stilul sau feminin cald, bun si luminos in fata lumii si a adus o schimbare in industrie.