Florence Pugh: Cariera și interpretările talentate ale actriței

Florence Pugh

Florence Pugh s-a nascut pe 3 ianuarie 1996 in Oxford, Marea Britanie. Pugh a crescut intr-o familie de actori, alaturi de surorile ei Rafaela si Arabella si fratele sau Toby, primind astfel educatie teatrala inca de la o varsta frageda. Isi face debutul in lumea filmului in 2014, cu rolul Abbie Mortimer in drama „Falling” de Carol Morley – acesta fiind momentul care i-a consolidat decizia de a deveni actrita.

Avere:
La momentul de fata in 2021, averea estimata a lui Florence Pugh se ridica la aproximativ sase milioane de dolari, o suma impresionanta avand in vedere ca cariera sa inca e la inceput.

Relatii:
Dupa ce a colaborat cu Zach Braff in filmul „The Secret Ingredients of Rocket Cola” in 2019, cei doi au inceput sa iasa impreuna. Relatia lor continua si in prezent, potrivit surselor.

Premii:

 • In 2019, a castigat premiul British Independent Film Award pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru rolul ei din „Midsommar”.
 • A fost nominalizata pentru un premiu BAFTA pentru Rising Star in 2017.
 • Nominalizata pentru Premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar in 2020 pentru rolul ei in „Little Women”.

Cariera:
De-a lungul carierei sale pe ecran, Florence Pugh a jucat intr-o multitudine de genuri si roluri. De la roluri dramatice in filmele „Lady Macbeth” si „Little Women” pana la horror in lungmetrajul „Midsommar” sau blockbustere precum „Black Widow”, Pugh a fost o actrita versatila si mereu tentata sa isi ia in piept provocari actoricesti.

Viata personala:
Pugh prefera sa-si pastreze oarecum viata personala privata, dar apare frecvent in postarile de pe Instagram. Pasiunile artistice si interesul pentru a ajuta comunitatea isi gasesc loc in activitatile favorite ale actritei, cum ar fi calatoritul catre tari indepartate si activismul social.

Familie:
Florence Pugh creste in Spania alaturi de parintii sai, Deborah si Clinton Pugh, precum si surorile ei, Rafaela si Arabella si fratele sau Toby Sebastian. Toti provin din industria filmului cu carierele lor diferite, intre care se numara muzica, modelingul si actoria.

Filmele in care a jucat:
In lucrarea ce urmeaza, vom prezenta principalele filme in care a jucat Florence Pugh, actrita britanica tanara care si-a luat zborul in lumea filmului.

 1. „Falling” (2014) – debutul sau pe marile ecrane.
 2. „Lady Macbeth” (2016) – un rol greu si complex in care Pugh joaca o adolescenta casatorita cu un barbat cu mult mai mare decat ea.
 3. „Marcella” (2016) – serialul politist in care Pugh joaca un rol secundar, dar semnificativ.
 4. „The Little Drummer Girl” (2018) – miniserialul de spionaj in care Pugh are rolul central.
 5. „Fighting with My Family” (2019) – o comedie sportiva in care Pugh interpreteaza o luptatoare de wrestling.
 6. „Midsommar” (2019) – filmul horror regizat de Ari Aster, in care Pugh joaca rolul principal.
 7. „Little Women” (2019) – adaptarea modernizata a romanului clasic, unde Pugh joaca alaturi de Saoirse Ronan si Emma Watson.
 8. „Black Widow” (2021) – filmul Marvel, in care Pugh joaca alaturi de Scarlett Johansson.

In concluzie, cariera lui Florence Pugh se arata a fi una plina de potential si realizari notabile intr-un timp scurt. Cu atat talent si experienta in diverse genuri cinematografice, nu e de mirare ca Pugh a devenit rapid una dintre cele mai apreciate protagoniste ale noului val de actrite britanice.