FIFA 22 – Xbox X/S

Review: FIFA 22 pentru Xbox X/S Series

Noutatile aduse de FIFA 22

Anul acesta, cei de la Electronic Arts ne-au pregatit o serie de noutati si imbunatatiri interesante pentru FIFA 22, jocul video de fotbal preferat al jucatorilor de console. Lansat stagiunea aceasta, FIFA 22 promite sa isi recapete titlul de cel mai bun joc de fotbal digital, prin aducerea unui numar impresionant de imbunatatiri si elemente noi in gameplay, grafica si modurile de joc disponibile.

Cele mai importante inovatii si actualizari din acest an sunt:

  • Hiperimersiunea – oferita de tehnologia HyperMotion, ce permite o captare a miscarilor jucatorilor in timp real, astfel incat actiunile lor sa fie redate cat mai fidel pe teren;
  • Modul de cariera imbunatatit – cu mai multe posibilitati de administrare a echipei, piata de transfer, imbunatatiri ale meciurilor si competitiilor;
  • FIFA 22 Ultimate Team – modul preferat al jucatorilor se intoarce cu noi functionalitati si o experienta imbunatatita;
  • Performante grafice si de redare superioare – datorita puterii oferite de noile console Xbox X/S Series.

Gameplay-ul si mecanica jocului

FIFA 22 aduce o serie de modificari importante in ceea ce priveste gameplay-ul si mecanica jocului. In primul rand, tehnologia HyperMotion ofera un nivel sporit de realism si fluiditate in miscarile jucatorilor, reusind sa imite cat mai fidel actiunile lor pe teren.

De asemenea, inteligentizarea tactica are un rol important in acest an, cum deviza fidela „The World’s Game” spune, fotbalul trebuie sa fie o simfonie de strategie si inteligenta. Asadar, jucatorii au acum la dispozitie un set nou de comenzi si optiuni pentru a-si construi si adapta tacticile in timpul jocului.

Un alt aspect notabil este mecanismul imbunatatit de sut. Jucatorii vor observa ca miscarile jucatorilor sunt mai fluide, iar suturile sunt mai precise si mai satisfacatoare. In ceea ce priveste inteligenta artificala, aceasta a fost si ea regandita, astfel incat jucatorii controlati de calculator sa actioneze mai plauzibil si realist.

Modurile de joc disponibile

Modul de Cariera

FIFA 22 vine cu un mod de cariera imbunatatit, care ofera jucatorilor mai multe posibilitati de administrare a echipei, o piata de transferuri mai realista si competitii mai imersive. Modul Manager iti permite sa preiei controlul unei echipe si sa o conduci spre succes, ocupandu-te de toate aspectele managementului: transferuri, pregatirea meciurilor, strategie si tactica.

Volta Football

Volta Football se intoarce si in acest an, oferindu-ti o alternativa de fotbal de strada, in care poti sa te distrezi cu prietenii in meciuri rapide si spectaculoase.

Pro Clubs

FIFA 22 iti ofera si posibilitatea de a te uni cu prietenii si de a crea impreuna un „Pro Club”. Acesta consta in construirea unei echipe de jucatori profesionisti, ai carei membri sunt controlati de jucatori reali. Astfel, jocul ofera posibilitatea de a experimenta fotbalul intr ese individual si colectiv.

Meciuri Online

Pentru cei care doresc sa se masoare cu alti jucatori din intreaga lume, FIFA 22 ofera o gama larga de optiuni pentru meciuri online, inclusiv modul seasons, division rivals, co-op seasons si altele.

eventim url
group url

Grafica si performanta pe Xbox X/S Series

Gratie puterii oferite de noile console Xbox X/S Series, FIFA 22 se bucura de performante grafice superioare si de o calitate a detaliilor impresionanta.

Performanta grafica

Astfel, jocul ruleaza la rezolutie 4K pe Xbox Series X si 1440p pe Xbox Series S, beneficiind in acelasi timp de suport HDR pentru culori si luminozitate imbunatatite.

Frame Rate

Un alt aspect important este frame rate-ul, care ajunge la 60fps pe ambele sisteme, oferind astfel o experienta fluida si placuta de joc.

Sunetul si coloana sonora

FIFA 22 se bucura de o calitate superioara a sunetului, include ambientarea atmosferica a stadioanelor reale si o coloana sonora imersiva. Oriunde te-ai afla in joc, fie ca este vorba de vestuar, pe teren sau pe banca tehnica, te vei simti inconjurat de zgomotul, energia si atmosfera unui stadion real.

Coloana sonora iti ofera muzica de la artisti renumiti, inclusi numeroase melodii noi si diverse, care te vor acompania pe parcursul intregii experiinte FIFA.

FIFA 22 Ultimate Team

Ultimate Team ramane cel mai popular mod de joc in FIFA 22. In acest an, cei de la Electronic Arts au adaugat noi functionalitati si au imbunatatit experienta oferita de acest mod in ceea ce privesc sistemele de recompense, mecanica jocului si optiunile de personalizare a echipelor.

De asemenea, stadioanele customizabile ofera o experienta unica, permitand jucatorilor sa-si creeze propria atmosfera in meciurile online.

In concluzie, FIFA 22 pentru Xbox X/S Series ofera o experienta completa si imbunatatita de fotbal virtual pentru toti fanii genului: un gameplay si o grafica atragatoare, o varietate de moduri de joc si o atmosfera captivanta. Daca iubesti fotbalul si te bucuri de performantele superioare oferite de Xbox X/S Series, FIFA 22 este un joc pe care nu trebuie sa-l ratezi!