Eiza González: Cariera și rolurile distincte ale actriței

Eiza Gonzalez: Cariera si rolurile distincte ale actritei

Eiza Gonzalez, o actrita mexicana talentata si cu o cariera de succes in Hollywood, a reusit sa cucereasca industria cinematografica atat in tara sa natala, cat si in Statele Unite. In acest articol, veti afla mai multe informatii despre Eiza Gonzalez – de la biografia si averea ei, pana la relatiile si premiile pe care le-a obtinut de-a lungul timpului. Va invitam sa descoperiti impreuna cariera impresionanta a acestei actrite, precum si detalii despre viata ei personala si filmele in care a jucat.

Nume complet: Eiza Gonzalez Reyna

Data nasterii: 30 ianuarie 1990

Locul nasterii: Ciudad de Mexico, Mexic

Ocupatie: Actrita si cantareata

Eiza Gonzalez s-a nascut in Ciudad de Mexico si este fiica fostului fotomodel Glenda Reyna si a lui Carlos Gonzalez, care a murit intr-un accident de motocicleta cand Eiza avea doar 12 ani. A urmat cursurile scolii Edron Academy din Ciudad de Mexico, iar mai tarziu a studiat la Actor’s Studio din New York, precum si la Centro de Educacion Artistica in Mexic pentru a-si perfectiona talentul in teatru si interpretare.

Cariera in televiziune si film

Cariera lui Eiza Gonzalez a inceput in televiziune, unde a jucat in telenovela mexicana „Lola… Erase una vez” in anul 2007. Acesta a fost rolul care i-a adus faima si recunoastere in Mexic, precum si alte tari din America Latina si Statele Unite.

Dupa succesul telenovelei, Eiza a continuat sa joace in alte proiecte de televiziune, cum ar fi:

 • „Mujeres Asesinas” (2009)
 • „Suena Conmigo” (2010)
 • „Amores Verdaderos” (2012)
 • „From Dusk Till Dawn: The Series” (2014-2016)

In anul 2013, Gonzalez a primit primul sau rol de film in „Casi 30”, care a marcat inceputul carierei ei cinematografice. Dupa acest debut, actrita a avut ocazia sa joace in numeroase filme de succes, precum:

 1. „Jem and the Holograms” (2015)
 2. „Baby Driver” (2017)
 3. „Welcome to Marwen” (2018)
 4. „Alita: Battle Angel” (2019)
 5. „Hobbs & Shaw” (2019)
 6. „Bloodshot” (2020)
 7. „I Care a Lot” (2020)

Puteti afla mai multe despre filmografia lui Eiza Gonzalez pe IMDb.

Averea lui Eiza Gonzalez

Se estimeaza ca averea lui Eiza Gonzalez este de aproximativ 5 milioane de dolari. Aceasta suma provine in mare parte din cariera ei de actrita, dar si din proiectele ei muzicale.

Relatiile lui Eiza Gonzalez

Eiza Gonzalez a fost in diverse relatii de-a lungul anilor, dar nu este casatorita si nu are copii. Printre relatiile anterioare se numara:

 • Pepe Diaz (2011-2013)
 • Liam Hemsworth (2013)
 • Calvin Harris (2016)
 • Josh Duhamel (2018)
 • Timothee Chalamet (2020)

Premii si recunoasteri

De-a lungul carierei sale, Eiza Gonzalez a primit o serie de premii si nominalizari, printre care:

 • Premiul Silver Goddess pentru „Cei mai buni actori tineri in teatru” in 2009
 • Premiul pentru „Cea mai buna actrita tanara in televiziune” la premiile Kids’ Choice Awards Mexico in 2010
 • Nominalizari la premiile Teen Choice Awards pentru „Cea mai buna actrita intr-un thriller de actiune” si „Cea mai buna actrita intr-un film de actiune” in 2017 si 2019

Viata personala si de familie

Eiza Gonzalez este foarte apropiata de mama ei, Glenda Reyna. Aceasta a devenit matriarhul familiei dupa moartea sotului sau, iar Eiza a mentionat in nenumarate interviuri ca mama ei este cea mai mare sursa de inspiratie si sustinere.

Eiza vorbeste fluent in spaniola, engleza si italiana. In timpul liber, actrita se bucura sa participe la evenimente caritabile si sa calatoreasca in diverse tari. De asemenea, este cunoscuta pentru dragostea sa pentru animale si impreuna cu mama ei au un numar mare de animale de companie.

Eiza Gonzalez este un exemplu al succesului in industria cinematografica, precum si un model inspirational pentru tinerii care viseaza sa ajunga actori. Cu o cariera prolifica atat in televiziune, cat si in film, actrita continua sa impresioneze publicul si criticii cu rolurile sale si talentul sau. Eiza Gonzalez este, fara indoiala, una dintre cele mai stralucite stele ale generatiei sale si o actrita care merita urmarita pe viitor.