Cameron Boyce: Amintirea tânărului actor și impactul său

Cameron Boyce: O privire asupra vietii si carierei tanarului actor

Cameron Boyce a fost un actor talentat si carismatic, a carui cariera fulgeratoare l-a facut cunoscut in intreaga lume. Din pacate, viata si cariera sa au fost intrerupte prematur cand a trecut in nefiinta la doar 20 de ani, pe 6 iulie 2019. Prin intermediul acestui articol, isi vom aduce aminte de parcursul sau profesional si de impactul sau asupra fanilor si a industriei cinematografice.

Va recomandam sa accesati pagina oficiala a lui Cameron Boyce pentru a va informa mai detaliat despre acest talentat actor.

Cameron Boyce

Cameron Boyce s-a nascut pe 28 mai 1999 in Los Angeles, California. Mama sa, Libby, este evreica si tatal sau, Victor, este afro-american, ambele fiind eficiente si talentate in propriile domenii. A avut un frate mai mic, Maya Boyce. De la o varsta frageda, Cameron a aratat interes pentru actorie si dans, incepand sa participe la cursuri de dans la varsta de 7 ani.

Averea lui Cameron Boyce

Inainte de moartea sa, averea lui Cameron Boyce era estimata la aproximativ 5 milioane de dolari. Aceasta avere a fost adunata in cea mai mare parte datorita talentului sau in actorie si dans. Boyce a avut si o cariera de succes in modelare, aparand in diverse campanii publicitare pentru companii precum Disney si Danimals.

Relatiile lui Cameron Boyce

Cameron Boyce a fost discret in ceea ce priveste viata sa amoroasa. In momentul decesului sau, nu se stie daca avea o relatie, insa in trecut a fost zvonit ca ar fi fost implicat in cateva aventuri romantice, printre care si cu co-starul sau din „Jessie”, Peyton List.

Premiile lui Cameron Boyce

In ciuda carierei sale scurte, Cameron Boyce a fost nominalizat pentru mai multe premii si a castigat urmatoarele:

 • Young Artist Award pentru „Cel mai bun interpret intr-un serial de televiziune – Young Actor Ten and Under” in 2012, pentru rolul sau in „Jessie”
 • Pioneering Spirit Award in 2018, pentru activismul sau si implicarea in lupta pentru apa curata in Africa

Cariera lui Cameron Boyce

Evolutia lui Cameron Boyce drept actor a inceput in 2008, cand a fost distribuit in „General Hospital: Night Shift”. Populatia a inceput sa ia aminte de el in momentul cand a aparut in „Grown Ups” (2010), alaturi de actori celebri precum Adam Sandler si Salma Hayek. Au urmat mai multe roluri, printre care si cel mai cunoscut rol al sau, Luke Ross, in serialul de televiziune „Jessie” (2011-2015).

Boyce a devenit un favorit Disney Channel, aparand in „Descendants” (2015), in continuarile acestuia si in seria „Gamer’s Guide to Pretty Much Everything” (2015-2017). O alta interpretare notabila a fost in videoclipul muzical al lui Panic! At the Disco, „That Green Gentleman (Things Have Changed)”.

Filmele in care a jucat Cameron Boyce

Cameron Boyce a jucat in numeroase filme si seriale de televiziune de-a lungul carierei sale scurte, dintre care amintim:

 1. General Hospital: Night Shift (2008)
 2. Grown Ups (2010)
 3. Jessie (2011-2015)
 4. Jake and the Never Land Pirates (2012-2014)
 5. Descendants (2015)
 6. Gamer’s Guide to Pretty Much Everything (2015-2017)
 7. Code Black (2016)
 8. Descendants 2 (2017)
 9. Descendants 3 (2019)

Viata personala si familia lui Cameron Boyce

Cameron Boyce a avut o relatie apropiata cu familia sa, care a fost mereu alaturi de el pe durata evolutiei sale profesionale. In special, a fost foarte apropiat de fratele sau, Maya, si cei doi si-au etalat adesea afectiunea pe retelele de socializare.

Pe langa cariera sa de actor, Cameron Boyce a fost un activist pasionat, implicandu-se in proiecte precum Thirst Project, o organizatie non-profit care a construit sute de puturi de apa in Africa. El a contribuit, de asemenea, la campanii pentru lupta impotriva sclaviei si violentei armate.

Amintirea lui Cameron Boyce si impactul sau

Chiar daca viata lui Cameron Boyce a fost scurta, impactul sau asupra fanilor, colegilor de breasla si a familiei sale este de necontestat. Talentul sau in actorie si dans, precum si activismul sau si generozitatea, fac din Cameron Boyce un model de urmat in ciuda tragediei care i-a incheiat brusc existenta pe acest pamant.