Armie Hammer: Cariera și interpretările remarcabile ale actorului

Armie Hammer: Cariera si interpretarile remarcabile ale actorului

Armie Hammer s-a nascut pe 28 august 1986, in Santa Monica, California. El si-a inceput cariera la o varsta frageda si de-a lungul anilor a devenit unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti actori de la Hollywood. In acest articol, vom explora viata si cariera actorului Armie Hammer, inclusiv biografia sa, avere, relatii, premii, filme si altele.

Armand Douglas „Armie” Hammer s-a nascut in Santa Monica, California si este fiul lui Dru Ann Mobley si Michael Armand Hammer, un om de afaceri. Familia sa este binecunoscuta in Statele Unite, iar bunicul sau, Armand Hammer, a fost un antreprenor si filantrop. Armie a crescut in Los Angeles si Dallas, iar la varsta de 17 ani s-a mutat in Los Angeles pentru a-si urma pasiunea pentru actorie.

Armie nu a avut parte de o educatie traditionala, luand in schimb lectii de actorie si participand la ateliere pentru a-si dezvolta abilitatile actoricesti. Acest lucru l-a ajutat sa obtina primele sale roluri in televiziune si cinema.

Cariera in televiziune si film

Armie Hammer si-a facut debutul in actorie in anul 2005, cu un rol in serialul Arrested Development. A continuat sa joace in mai multe seriale de televiziune si filme TV, cum ar fi Veronica Mars, Desperate Housewives si Reaper. De asemenea, a jucat un rol minor in filmul Flicka (2006).

In 2010, Armie a obtinut un rol important in filmul The Social Network, in care a interpretat pe gemenii Cameron si Tyler Winklevoss. Acesta a fost un rol dificil, deoarece trebuia sa interpreteze doua personaje diferite, insa a reusit sa execute rolurile cu maiestrie. Filmul a fost un mare succes si a castigat numeroase premii, inclusiv Premiul Oscar pentru Cel mai bun scenariu adaptat.

Dupa succesul in The Social Network, Armie a jucat intr-o serie de filme de succes, inclusiv J. Edgar (2011), Mirror Mirror (2012) si The Lone Ranger (2013), in care a jucat rolul principal al Ranger-ului solitar.

In 2017, Armie a jucat alaturi de Timothee Chalamet in filmul Call Me by Your Name, o drama romantica LGBTQ+ care a primit numeroase premii si nominalizari, inclusiv o nominalizare la Premiul Oscar pentru Cel mai bun film. Armie a fost la randul sau nominalizat pentru mai multe premii datorita interpretarii sale din acest film.

Viata personala

Armie s-a casatorit in 2010 cu actrita si jurnalista Elizabeth Chambers, iar cuplul are impreuna doi copii. Desi au fost casatoriti timp de 10 ani, s-au anuntat intentiile lor de a divorta in vara anului 2020.

Avere si stil de viata

Multumita succesului sau in cariera cinematografica, Armie Hammer a acumulat o avere estimata la 16 milioane de dolari. Armie si familie si-au impartit timpul intre locuinte in Los Angeles si orasul texan San Antonio.

Premii si nominalizari

De-a lungul carierei sale, Armie Hammer a castigat si a fost nominalizat la numeroase premii. Iata cateva dintre cele mai importante:

 • O nominalizare la Premiul Globul de Aur pentru Cel mai bun actor in rol secundar pentru „Call Me by Your Name” (2018)
 • O victorie la Premiile Critics’ Choice pentru Cel mai bun umor tanar pentru „The Social Network” (2011)
 • O nominalizare la Premiul BAFTA pentru Cel mai bun actor in rol secundar pentru „Call Me by Your Name” (2018)
 • O victorie la Premiile Film Independent Spirit pentru Cel mai bun actor in rol secundar pentru „Call Me by Your Name” (2018)

Filmografie selecta

De-a lungul carierei sale, Armie Hammer a jucat in numeroase filme. Iata o lista a celor mai cunoscute si de succes din filmografia sa:

 • The Social Network (2010)
 • J. Edgar (2011)
 • Mirror Mirror (2012)
 • The Lone Ranger (2013)
 • The Man from U.N.C.L.E. (2015)
 • Call Me by Your Name (2017)
 • On the Basis of Sex (2018)

Armie Hammer este un actor talentat care a reusit sa se impuna in industria cinematografica si sa interpreteze o serie de roluri memorabile. Cu un profil impresionant in cinematografie si multe nominalizari si premii in palmares, Armie Hammer ramane unul dintre cei mai talentati actori din Hollywood. Desigur, suntem nerabdatori sa vedem ce ii mai rezerva viitorul in plan profesional.