Ansel Elgort: Talent Promițător

Ansel Elgort: Talent Promitator

Ansel Elgort este unul dintre cei mai tineri si talentati actori de la Hollywood. Inca de la inceputul carierei sale, el a uimit cu talentul sau imens si cu felul in care s-a dedicat personajelor sale. Un multi-talentat si enigmatic, Ansel Elgort este cu siguranta o stea in ascensiune.

Nascut in New York, pe 14 martie 1994, intr-o familie cu radacini artistice, Ansel Elgort a intrat in lumea artei inca de mic. Tatal sau, Arthur Elgort, este un fotograf de succes, in special in domeniul modei, iar mama sa, Grethe Barrett Holby, este o regizoare de opera.

Cu o educatie solida in spate, Ansel a inceput sa studieze baletul la scoala, dar pasiunea sa pentru teatru si film a invins, astfel incat a inceput sa ia lectii de actorie si sa participe la piese de teatru in timpul liceului.

Cariera

Cariera actoriceasca a lui Ansel Elgort a inceput cu aparitia sa intr-un film de scurt metraj, dar debutul sau la Hollywood a fost in 2013, cand a jucat in filmul „Carrie”. Insa, a fost rolul sau din „Sub aceeasi stea” (2014) alaturi de Shailene Woodley, care l-a facut un star cunoscut si apreciat.

In ultimii ani a continuat sa joace in filme de succes, precum:

  • Divergent (2014)
  • Insurgent (2015)
  • Allegiant (2016)
  • Baby Driver (2017)
  • The Goldfinch (2019)

Premii si recunoastere

Talentul lucrat al lui Elgort nu a ramas neobservat. Acesta a primit in timp numeroase premii si nominalizari, printre care:

  • Premiul Teen Choice pentru cel mai bun actor intr-un film dramatic pentru rolul din „Sub aceeasi stea” in 2014
  • Premiul BAFTA Rising Star, nominalizat in 2018 pentru rolul din „Baby Driver”
  • Premiul Golden Globe pentru cel mai bun actor intr-un film musical sau comedie, nominalizat in 2018 pentru rolul sau din „Baby Driver

Viata personala

Viata personala a lui Ansel Elgort este departe de a se limita la actorie. Pe langa talentul sau pe ecran, artistul american mai este cunoscut si datorita altor abilitati.

Muzica

Ansel este pasionat de muzica. El si-a inceput cariera muzicala sub numele de DJ Ansolo si a lansat mai multe piese, remixeuri si coloane sonore. Cu timpul, a inceput sa foloseasca si numele real in lumea muzicii, lansand hituri electropop, cum ar fi „Supernova” (2018) si „Home Alone” (2016).

Pasiuni

Ansel Elgort este cunoscut pentru pasiunea sa pentru dans si sport. In plus fata de lectiile de balet pe care le-a luat in copilarie, actorul este un inrait iubitor de baschet. De asemenea, a impartasit deseori si pasiunea sa pentru pictura, fotografiind si pictand in timpul liber. Nu este de mirare, avand in vedere ca tatal sau este un fotograf de succes.

Relatii

Din 2012, Ansel Elgort este intr-o relatie cu Violetta Komyshan, pe care a cunoscut-o in liceu. Cei doi formeaza un cuplu admirat si apreciat in lumea mondena, iar actorul pare sa fie foarte fericit si implinit alaturi de iubita lui.

Averea lui Ansel Elgort

Averea lui Ansel Elgort, ca actor si muzician, este estimata la aproximativ 14 milioane de dolari, in 2021, conform website-ului Celebrity Net Worth. Isi depune averea in general in filme, dar prin activitatea sa in studio si pe retelele de socializare castiga, de asemenea, o parte considerabila a averii sale.

Viitorul lui Ansel Elgort

Avand in vedere toate succesele pe care le-a avut pana acum si talentul sau vast, este evident ca Ansel Elgort este o stea in ascensiune in lumea cinematografica si chiar muzicala. Viitorul sau in aceste domenii este promitator si suntem entuziasmati sa vedem ce filme talentate si albume muzicale ne va oferi in urmatorii ani!

In concluzie, Ansel Elgort este cu adevarat un talent promitator si un actor multi-fatetat, dornic sa-si etaleze abilitatile si sa-si lase amprenta asupra industriei cinematografice si muzicale. Lumea abia asteapta sa vada ce va aduce viitorul pentru acest tanar actor talentat.