Allison Williams: Evoluție Promițătoare

Allison Williams: Evolutie Promitatoare

1. Biografie

Allison Williams s-a nascut pe 13 aprilie 1988 in New Canaan, Connecticut, ca fiica a lui Jane Gillan si Brian Williams, ambii jurnalisti de renume. Allison a urmat cursurile Greenwich Academy si Colegiul Yale, unde a studiat literatura engleza si a luat parte activ la programul de teatru al institutiei. La scurt timp dupa absolvire, s-a mutat in Los Angeles pentru a-si urma visul de a deveni actrita si a reusit rapid sa gaseasca succes pe micul ecran.

2. Avere

Potrivit site-ului Celebrity Net Worth, averea lui Allison Williams este estimata la aproximativ 2 milioane de dolari. Acesta este un numar impresionant avand in vedere ca actrita a inceput sa joace in filme si seriale de televiziune relativ recent. Averea lui Allison a crescut in mod semnificativ in ultimii ani datorita rolurilor pe care le-a avut in seriale precum „Girls”, precum si in filme de succes, cum ar fi „Get Out” si „The Perfection”.

3. Relatii

Williams a fost casatorita cu cofondatorul aplicatiei CollegeHumor si Vimeo, Ricky Van Veen, din septembrie 2015 pana la desfacerea casatoriei in iunie 2019. Cei doi s-au intalnit in 2011 si au inceput sa se intalneasca in 2012. Desi au fost discreti in legatura cu viata lor personala, ei nu s-au ferit sa impartaseasca cateva momente dulci de pe retelele de socializare in timp ce erau impreuna.

4. Premii si nominalizari

Desi Allison Williams este la inceput de cariera, actrita a reusit deja sa adune cateva premii si nominalizari la diferite festivaluri si gale de film. Printre acestea se numara:

  • Premiul pentru Cel mai bun debut la Hollywood Film Awards 2017.
  • Nominalizarea la Premiul Critics’ Choice Television Award 2012 pentru Cea mai buna actrita in rol secundar intr-o serie de comedie pentru „Girls”.
  • Nominalizarea la Premiul MTV Movie & TV Awards 2018 pentru Cea mai buna scena de lupta, impartita cu co-starul Daniel Kaluuya.

5. Filme in care a jucat

Allison Williams a avut o evolutie interesanta in industria cinematografica, incepand cu filme independente si ajungand treptat sa joace in pelicule de succes. Printre cele mai cunoscute filme si seriale in care a jucat se numara:

  1. „Girls” (2012 – 2017) – rolul Marnie Michaels
  2. „Jake si Amir” (2013) – rolul Cheryl
  3. „The Mindy Project” (2013) – episodul „Harry & Sally” – rolul Jillian
  4. „Get Out” (2017) – rolul Rose Armitage
  5. „A Series of Unfortunate Events” (2018) – rolul Kit Snicket
  6. „The Perfection” (2018) – rolul Charlotte
  7. „Horizon Line” (2020) – rolul Sara

6. Viata personala

Allison Williams este pasionata de muzica si canta la pian inca de mica. De asemenea, umanismul si activismul sunt alte aspecte importante din viata actritei. Ea este ambasadoarea Horizons National, o organizatie non-profit care se lupta sa elimine discrepantele educationale si sociale dintre copiii din Statele Unite.

7. Familie

Allison Williams are o relatie foarte apropiata de parintii ei, Jane Gillan si Brian Williams, precum si de fratele ei, Douglas Williams. Faptul ca amandoi parintii au fost jurnalisti de succes a influentat-o pe Allison in cariera sa, ajutand-o sa dezvolte un set de valori si principii solide.