Top Filme Biografice Pe Disney+

Top Filme Biografice Pe Disney+

Disney+ este una dintre cele mai populare platforme de streaming video, oferind o gama larga de filme si seriale. Printre aceste titluri, exista o selectie impresionanta de filme bazate pe povestile unor personalitati reale. Acestea sunt topurile in materie de filme biografice pe Disney+ pe care sa nu le ratezi.

Top 5 Filme Biografice de Familie

Aceste filme biografice de familie sunt perfecte pentru o seara petrecuta in familie:

1. Incredibila Calatorie a lui Christopher Robin

Acest film biografic urmareste povestea lui A.A. Milne si a fiului sau, Christopher Robin. Dupa Primul Razboi Mondial, autorul se hotaraste sa scrie o serie de carti de povesti pentru copii, avandu-l ca protagonist si inspiratie pe Christopher Robin si pe animalutele sale de plus.

2. Miracle

Miracle este povestea reala a echipei de hochei pe gheata a Statelor Unite, care in anul 1980 a obtinut victoria istorica in fata echipei de hochei a Uniunii Sovietice. Antrenorul Herb Brooks si jucatorii sai fac eforturi si sacrificii pentru a demonstra ca pot invinge orice obstacol.

3. Togo

Inspirat de o poveste reala, filmul Togo arata relatia speciala dintre un conducator de caini de sanie si un indaratnic caine, Togo. Impreuna, oamenii si animalele lucreaza pentru a transporta un important antitoxin intr-un sat afectat de o epidemie in 1925, in Alaska.

4. Secretariat

Acest film spune povestea castigatoarei Cupei Triple – Secretariat si a femeii care a crezut in el, Penny Chenery. Povestea de succes a acestui cal de curse este captivanta si incurajeaza spectatorii sa persevereze si sa creada in visurile lor.

5. Queen of Katwe

Queen of Katwe urmareste povestea emotionanta a unei tinere jucatoare de sah, Phiona Mutesi, care devine campioana mondiala sub indrumarea antrenorului sau. Acest film transmite un puternic mesaj de speranta si determinare.