Top Filme Animaţie Pe Hbo Max

Top filme de animatie de pe HBO Max

Va ganditi sa petreceti o seara confortabila acasa, urmarind un film de animatie pe platforma de streaming HBO Max? Sunteti in locul potrivit! Va prezentam o selectie cu top 10 cele mai bune filme de animatie disponibile pe HBO Max. Fara sa mai pierdem timpul, sa trecem la lista noastra!

Spirited Away

Spirited Away pe IMDB

Spirited Away, in regia lui Hayao Miyazaki, este un film de animatie japoneza uimitor care a castigat premiul Oscar in 2003 pentru Cel mai bun film de animatie. Povestea urmareste aventurile unei tinere fete care se trezeste intr-o lume magica, unde trebuie sa lucreze pentru a o salva pe mama si tatal ei, precum si pentru a se intoarce in lumea ei.

The Lego Movie

The Lego Movie pe IMDB

The Lego Movie este o comedie de animatie lansata in 2014, in regia lui Phil Lord si Christopher Miller. Filmul urmareste aventurile lui Emmet, un omulet de plastic obisnuit, care este confundat pentru Master Builder, un ales, si trebuie sa salveze lumea Lego de un tiran malefic.

Akira

Akira pe IMDB

Akira este o capodopera a animatiei japoneze din 1988, regizata de Katsuhiro Otomo. Filmul prezinta o lume postapocaliptica in care un tanar lider al unei bande de motociclisti se trezeste in mijlocul unei conspiratii guvernamentale si a unei lupte intre puterile supranaturale.

The Iron Giant

The Iron Giant pe IMDB

The Iron Giant, regizat de Brad Bird, este o productie ramasa in inimile multor persoane si bazata pe cartea The Iron Man de Ted Hughes. Este povestea unui baiat care se imprieteneste cu un robot de dimensiuni uriase din spatiu, iar impreuna trebuie sa depaseasca obstacole si incredintarile oamenilor din jur.

My Neighbor Totoro

My Neighbor Totoro pe IMDB

My Neighbor Totoro este un alt film de animatie memorabil, creat de Hayao Miyazaki. Povestea este centrata pe doua surori care se imprietanesc cu Totoro, o creatura magica care traieste in padure, in apropiere de casa lor. Este o poveste plina de imaginatie si personaje fermecatoare.

How to Train Your Dragon

How to Train Your Dragon pe IMDB

How to Train Your Dragon este un film de animatie in regia lui Dean DeBlois si Chris Sanders. Povestea filmului se bazeaza pe cartea cu acelasi nume scrisa de Cressida Cowell, si prezinta aventurile lui Hiccup, un tanar viking, care se imprieteneste cu un dragon pe care trebuia sa il vaneze, rasturnand astfel perceptia intregii comunitati.

Kubo and the Two Strings

Kubo and the Two Strings pe IMDB

Kubo and the Two Strings este o capodopera a stop-motion-ului in regia lui Travis Knight. Filmul prezinta povestea lui Kubo, un tanar povestitor al carui tata a fost ucis, iar mama sa a fost rapita de un spirit rau. Kubo se alatura unui samurai si unui maimutoi pentru a infrunta spiritul si reintregi familia.

Zootopia

Zootopia pe IMDB

Zootopia, un film Disney in regia lui Byron Howard si Rich Moore, este una dintre cele mai apreciate animatii ale ultimilor ani. Filmul ii are in prim-plan pe Judy Hopps, primul iepure politist din Zootopia, si pe Nick Wilde, un vulpe sireata, impreuna investigand un caz de disparitie in orasul lor.

Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit pe IMDB

_Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit aduce in prim-plan inventatorul Wallace si cainele sau Gromit intr-o poveste plina de umor si momente supranaturale. Aceasta este productia _Aardman Animations care a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film de animatie in 2005.

Wolfwalkers

Wolfwalkers pe IMDB

Wolfwalkers este un film de animatie irlandez care a fost nominalizat la premiile Oscar 2021 pentru Cel mai bun film de animatie. In regia lui Tomm Moore si Ross Stewart, filmul spune povestea lui Robyn, o fata ce intalneste o trib de lupi si intra in lumea magica a Wolfwalkers.

Este greu sa alegeti un singur film de animatie intr-un univers atat de vast si interesant ca cel disponibil pe platforma HBO Max. Cu toate acestea, speram ca aceasta lista va va fi de ajutor si va va face sa apreciati si sa revedeti cu drag unele dintre cele mai indragite filme de animatie. Buna vizionare si sa va bucurati de lumea magica a animatiei!