Lily Collins: Talentul și frumusețea unei actrițe în ascensiune

Lily Collins: Talentul si frumusetea unei actrite in ascensiune

Lily Collins este o actrita talentata care a captat atentia publicului in ultimii ani datorita rolurilor impresionante si a frumusetii ei irezistibile. Fiica unui muzician celebru si a unei femei de afaceri de succes, Lily a pasit grabita pe scena Hollywood-ului, dovedind ca a mostenit mai mult decat apartinerea unei familii renumite.

Nascuta pe 18 martie 1989 in Guildford, Surrey, Anglia, Lily Collins este fiica celebrului muzician Phil Collins si a Jill Tavelman, o femeie de afaceri americana. Lily este cea mai mare dintre copiii sai si a crescut petrecand timpul intre Regatul Unit si Statele Unite ale Americii. Nu poate sta indiferenta la pasiunea pentru sclaifa, dupa ce a absolvit in studii de Comunicare si Jurnalism de la prestigioasa Universitatea de Sud California.

Averea

In ciuda faptului ca provine dintr-o familie cu resurse financiare solide, Lily si-a cladit cu perseverenta si ambitie o avere impresionanta. Potrivit publicatiilor specializate, averea lui Lily Collins se ridica la aproximativ 8 milioane de dolari. Aceasta provine in principal din cariera ei de actrita, activitatea in modeling si contractele de publicitate.

Relatii

Frumusetea si stilul lui Lily Collins nu au trecut neobservate, iar actrita a fost implicata in mai multe relatii amoroase cu personalitati marcante din lumea showbizului international. Printre partenerii ei se numara actorul Jamie Campbell Bower, cu care a avut o relatie de cativa ani, si actorul britanic Chris Evans. Totusi, in prezent, Lily este fericita alaturi de actorul americano-rus Charlie McDowell, regizor si scenarist.

Premii

Lily Collins a fost nominalizata si a castigat numeroase premii pentru talentul sau artistic. Printre cele mai importante premii obtinute se numara:

 1. Hollywood Film Award si National Board of Review Award pentru cel mai bun ansamblu artistic, pentru filmul „Rules Don’t Apply” (2016).
 2. Teen Choice Award pentru cea mai buna actrita intr-un film de actiune/aventura, pentru filmul „Abduction” (2012).
 3. Young Hollywood Award pentru actrita de film de zi cu zi, pentru „The Mortal Instruments: City of Bones” (2013).

Cariera

Primele inceputuri in modeling si televiziune

Lily Collins a debutat in lumea fastrului la varsta de numai doi ani, participanta la o campanie publicitara pentru BBC. De-a lungul anilor, a continuat sa colaboreze cu mari branduri si publicatii, devenind o prezenta cunoscuta in lumea modei. Ca jurnalista, Lily a fost reporter pentru Nickelodeon si pentru publicatia americana Seventeen.

Ascensiunea spre succes in cinematografie

Debutul lui Lily Collins in cinematografie s-a produs in 2009 cu filmul „Prietenie cu beneficii”, in regia lui Oscar Torres. De atunci, a urmat o serie de roluri impresionante in filme precum „Seriful din Nottingham” (2010), „Oglinda oglinjoara” (2012) sau „Stuck In Love” (2012).

Filmele in care a jucat

Lily Collins a jucat intr-o serie de filme de succes, in care a avut prilejul sa isi arate talentul si versatilitatea. Printre cele mai importante productii in care a aparut se numara:

 • „Prietenie cu beneficii” (2009)
 • „Seriful din Nottingham” (2010)
 • „Mortal Instruments: Orasul oaselor” (2013)
 • „Oglinda oglinjoara” (2012)
 • „Rules Don’t Apply” (2016)
 • „Toata lumea vrea ceva” (2016)
 • „Okja” (2017)
 • „Ted Bundy: Fascinatia raului” (2019)

Viata personala

Chiar daca viata ei personala este adesea in centrul atentiei presei, Lily a reusit sa isi pastreze discretia si sa isi construiasca relatii sanatoase cu persoane din mediul su in care activeaza. Actrita a vorbit deschis despre lupta cu tulburarile alimentare si problemele de sanatate mintala in paginile biografiei sale „Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me” (2017), care a devenit un bestseller. In plus, Lily Collins este implicata in numeroase actiuni filantropice si de sustinere a cauzelor sociale importante.

Familia

Tatal ei, Phil Collins, este unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni ai generatiei sale, cu o cariera impresionanta si numeroase premii. Mama lui Lily, Jill Tavelman, este fosta sotie a lui Phil si o femeie de afaceri americana de succes. In familia extinsa a lui Lily se mai numara fratii Matthew si Nicholas Collins, fiicele lui Phil din casnicia cu Orianne Cevey.

Lily Collins reprezinta un exemplu remarcabil de determinare si succes in industria cinematografica. Cu o cariera de actorie in continua ascensiune, o familie influenta si o viata personala implinita, Lily s-a impus ca un adevarat model pentru tinerii talentati din intreaga lume. Atragand in mod constant aplauzele si admiratia publicului si criticilor, povestea sa de success, talent si frumusete este menita sa continue sa fascineze si sa inspire in anii care urmeaza.