Emma Stone: Cariera și farmecul actriței americane

h2 {
font-size: 1.3em;
font-weight: bold;
margin-bottom: 10px;
}
li {
margin-top: 5px;
margin-bottom: 5px;
}

Emma Stone: Cariera si farmecul actritei americane

Actrita americana Emma Stone se numara printre cele mai de succes si talentate actrite ale momentului. Cuceritoare si plina de farmec, Emma s-a impus in lumea filmului gratie simtului ei aparte pentru personaje memorabile si efortului depus pentru a se adapta diferitelor roluri in care a fost distribuita. Sa descoperim astazi, in detaliu, viata personajului care ne-a innebunit cu zambetul ei larg si glittele de pe Rochia Galilor.

Prima aparitie in televiziune

Nascuta pe 6 noiembrie 1988 la Scottsdale, Arizona, Emily Jean Stone a fost o veritabila artista inca de mica. Emma a inceput sa ia lectii de actorie inca de la varsta de 12 ani, iar cu timpul, si-a insusit desavarsit acest talent. Intr-o revenire la televiziune in anul 2004, Emma, intrerupsese lectiile la liceul Xavier College Preparatory din Phoenix pentru a urma cariera actoriceasca in Hollywood.

Averea acumulata de Emma Stone

Despre averea pe care tanara artista a adunat-o in decursul anilor se poate vorbi cu adevarat in termen industriali. Prestatia ei inegalabila a reusit sa-i ofere un status financiar de invidiat. Asa ca nu este deloc greu de acceptat estimarea unei averi de aproximativ 30 de milioane de dolari in contul sau.

Filmele in care a jucat Emma Stone

Dupa ce a pierdut un rol in serialul „Heroes”, Emma Stone a fost distribuita in una dintre cele mai importante comedii, „Superbad”, in anul 2007. Insa consacrarea venea in anul 2010, cand rolele principale in „Easy A” si „Crazy, Stupid, Love.” i-au permis sa straluceasca. Urmeaza o serie de productii remarcabile in care Emma a intruchipat diverse personaje:

  1. „Friends with Benefits” (2011)
  2. „The Help” (2011)
  3. „The Amazing Spider-Man” (2012)
  4. „Gangster Squad” (2013)
  5. „The Croods” (2013)
  6. „Magic in the Moonlight” (2014)

Ascensiunea in cariera si premiile obtinute

Anul 2014 marcheaza inceputul colaborarii dintre Emma Stone si regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu in filmul „Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)”, care obtine cinci premii Oscar. Prestatia Emmei i-a adus o nominalizare pentru Oscar-ul de cea mai buna actrita.

In 2016, Stone a obtinut succesul definitiv cu „La La Land”, filmul in care a jucat alaturi de Ryan Gosling. Continuand sa impresioneze, Emma Stone isi adjudeca premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in 2017, capatand si alte premii precum BAFTA, Globul de Aur sau premiul Sindicatului Actorilor.

Familia Emmei Stone

Nascuta in Arizona, Emma Stone este fiica lui Krista Stone si Jeff Stone, patronul unei companii de contractare. Are un frate mai mic, Spencer Stone. Din anul 2017, Emma este maritata cu scenograful american Dave McCary.

Viata personala a actritei

In ciuda numeroaselor premii si a unei cariere spectaculoase, Emma Stone nu si-a tradat relatiile de prietenie care s-au format in timpul liceului. Este cunoscut faptul ca relatia cu actrita Martha MacIsaac, din „Superbad”, a devenit una dintre cele mai bune prietene ale sale.

Una dintre cele mai comentate relatii sentimentale ale actritei a fost cea cu actorul Andrew Garfield, alaturi de care a jucat in seria „The Amazing Spider-Man”. Despartirea celor doi, dupa patru ani de iubire, a socat publicul in lumea intreaga.

Inainte de mariajul ei cu Dave McCary, Emma Stone a avut si o relatie cu actorul Kieran Culkin in anul 2010 – perioada in care-au colaborat in filmul „Paper Man”.

Planuri de viitor in sectorul cinematic

Lidera talentata in ascensiune are planuri mari de viitor si visuri de inaltime in incrucisarea bratelor, privind spre zarile unei cariere peste masura de fantastica. Printre acestea, se afla si aparitia in filmul „Cruella” – o adaptare Disney in care si-a intruchipat personajul principal, proiect care abia asteapta sa fie inglodat intr-o casca mare de elogii la superlativ!

Emma Stone – un parcurs impresionant in lumea filmului

Putem concluziona ca Emma Stone este genul de femeie care a reusit sa evidentieze talent in inima si-a dat salbaticilor toti anii de cariera. Cuceritoarea si plina de farmec, ea a trecut prin avalanse de premii, evenimente si situatii de viata si in cazul acestui articol, merita cu principiul de sine, mult acordat titlul „Cariera si farmecul actritei americane” Emma Stone.