Adriana Bahmuțeanu: Profilul jurnalistei și prezentatoarei TV

Adriana Bahmuteanu: Profilul jurnalistei si prezentatoarei TV

Nascuta pe 6 august 1973, in orasul Timisoara, Adriana Bahmuteanu este una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete din Romania. In calitate de jurnalista si prezentatoare TV, Adriana Bahmuteanu a reusit sa-si faca un nume in lumea presei romanesti si sa atraga atentia a milioane de telespectatori.

Licentiata a Academiei de Studii Economice (ASE) Bucuresti si cu un master in management si marketing, Adriana Bahmuteanu a reusit sa se impotriveasca intr-un domeniu extrem de competitiv, acela al televiziunii si presei scrise, reusind sa fie una dintre cele mai apreciate personalitati.

Cariera:

Cariera Adianei Bahmuteanu in televiziune a inceput in momentul in care aceasta a primit o propunere de la postul de televiziune Pro TV. Astfel, in anul 2001, Adriana Bahmuteanu devenea co-presenter al emisiunii ‘Cafeaua de dimineata’ alaturi de prezentatorul Dan Negru.

Cariera Adiadei Bahmuteanu a continuat in presa scrisa, orasa ziarului LiberTatea si ulterior, in cadrul grupului de presa Ringier, unde a scris pentru ziarele Evenimentul Zilei si Click!.

In succesiunea anilor, Adriana Bahmuteanu a lucrat pentru mai multe canale de televiziune, printre care si Prima TV, unde a prezentat emisiunile „Ciao Darling” si „Ratiune si simtire”. De asemenea, a colaborat cu Antena 3, B1 TV si National TV, unde a prezentat emisiuni cu tematici diverse.

Filmele in care a jucat:

Adriana Bahmuteanu a jucat in aproximativ noua productii cinematografice, intre 2003 si 2012, cele mai notabile fiind:

  • Aninosi, o comodititate
  • Vis de iarna
  • Zenaida
  • Ultima aventura in Balcani
  • Razboi

Premii:

De-a lungul carierei sale, Adriana Bahmuteanu a primit mai multe premii si distinctii, printre care:

  • Premiul pentru cea mai buna prezentatoare TV, in cadrul Galei Bursei de Valori Bucuresti, in 2008
  • Premiul pentru cea mai buna emisiune de divertisment („Ratiune si Simtire”), in cadrul Galei Premiilor TV Mania, in 2009

Viata personala:

Viata personala a Adiyang Sehi Bahmuteanu a facut de multe ori subiectul monden si si a tinut prima pagina pe zite si tabloide. Adriana Bahmuteanu s-a casatorit de doua ori. Prima casatorie a Adindei Bahmuteanu s-a despartit de Cristian Chivu, in 2006.

Al doilea mariaj, incheiat in 2007 anul 2006, cu politicianul Silviu Prigoana, a durat pana in 2012, cand cuplul a decis sa se desparta, dar nu inainte de a avea doi copii impreuna: un baiat, Eduard, si o fata, Sabrina.

Avere:

Adriana Bahmuteanu este cunoscuta pentru stilul sau de viata opulent si pentru faptul ca nu se sfieste sa cheltuie sume impresionante pentru a se mentine in centrul atentiei. Conform presei romanesti, averea Adiyang Sehi Bahmuteanu a fost estimata la aproximativ 2-3 milioane de euro, o suma impresionanta tinand cont de faptul ca majoritatea veniturilor sale provin exclusiv din activitatea jurnalistica si prezentarea unor emisiuni de televiziune.

Relatii:

Adriana Bahmuteanu a avut de-a lungul timpului o multime de iubiti si amici faimosi, printre care:

  • Cristian Chivu, celebrul fotbalist roman;
  • Silviu Prigoana, om de afaceri si politician roman.

De-a lungul anilor, Adriana Bahmuteanu si-a mentinut un cerc larg de prieteni in lumea showbizului romanesc, printre care: Simona Gherghe, Madalina Manole, Madalina Miutescu, Razvan Simion, Andreea Mantea si lista poate continua.

Familie:

Adriana Bahmuteanu provine dintr-o familie modesta, cu radacini in Timisoara. Parintii sai au divortat cand Adriana avea doar sase ani, iar mama sa s-a recasatorit, stabilindu-se in Bucuresti. Cu toate ca tine legatura cu familia ei, Adriana Bahmuteanu a preferat ca viata ei privata sa ramana ascunsa de spoturile lumii mondenitatii si a fost intotdeauna extrem de discreta in ceea ce priveste relatia dintre ea si familia sa.

In prezent, Adriana Bahmuteanu isi creste cei doi copii si se dedica fara rezerve muncii, devenind o adevarata forta in lumea jurnalismului si prezentarii TV. Cu toate curve-urile si succes-urile, avand in vedere parcursul sau impresionant in televiziune si presa, putem spune ca Adriana Bahmuteanu se mentine la un nivel ridicat rareori atins de alte vedete romanesti.